TRI, DVA, JEDAN: Trka u venčanicama 22. jula u Beogradu

Trka počinje u ulici Dragoslava Jovanovića, a staza je dugačka 150 metara. Venčanice će biti obezbeđene pre početka trke

  • 1

Tradicionalna, treća po redu trka "Duel u venčanicama'' biće održana u nedelju, 22. jula u centru Beograda. Manifestaciju organizuje magazin "Venčanje", a za najbržu, ali i za najlepšu takmičarku obezbeđene su vredne nagrade.

U trci dužine 150 metara, od ulice Dragoslava Jovanovića do Terazija, pripadnice lepšeg pola, bez obzira na bračni status, mogu učestvovati isključivo u venčanicama.

Urednica magazina ''Venčanje''  Zorica Jovanović kaže da ove godine očekuju učešće oko 100 devojaka i žena.

- Zainteresovane za ucešće se mogu prijaviti preko sajta magazina ''Venčanje'', ali i preko Fejsbuk strane. Naš magazin je obezbedio venčanice koje učesnice mogu obući na licu mesta -  navela je Jovanović.

Ona je dodala da ova manifestacija zauzima 43. mesto među 100 svetskih događaja u kojima treba učestovati ili posetiti. Jovanović smatra da je glavna poruka ove manifestacije vera u ljubav, ali i sportski duh.

Direktor Turističke organizacije Beograda Dejan Veselinov kaže da grad podržava ovakve događaje jer doprinose promociji Beograda i privlačenju turista.

- Trka u venčanicama promoviše Beograd kao turističku destinaciju koja je šarmantna i romantična, a to može privući mlade bračne parove da se odluče na posetu našoj prestonici - istakao je Veselinov.

(M. S. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA