≫ 

Počelo uređenje pristupnih puteva na Banjici!

Asfaltiranje nekategorisanih puteva, pristupnih i internih saobraćajnica na Banjici, počelo je pre 10 dana i u punom je jeku

  • 0

Radove u Bulevaru oslobođenja od broja 150 do broja 156, obišli su predsednik Gradske opštine Voždovac Aleksandar Savić i član Veća zadužen za saobraćaj Relja Ognjenović.

Poziv klubovima da učestvuju u akciji "Sportsko leto na Voždovcu"

Predsednik Savić je rekao da je Opština, na inicijativu građana, započela rekonstrukciju prilaznih puteva, koji od izgradnje naselja nisu obnavljani.

- Opština Voždovac je svojom odgovornom politikom, onako kako je sprovode Vlada Republike Srbije i Grad Beograd, odlučila da preuzme nadležnost nad nekategorisanim putevima i da uredi prolaze između zgrada i garaža, kako bi građani mogli da ih koriste nesmetano i bezbedno. Izdvojili smo 80 miliona dinara da bismo sredili oko 20 ovakvih prolaza na Banjici, a zatim i na Mitrovom Brdu, u Braće Jerković i naselju Kumodraž - kazao je Savić.

Foto: Gradska opština Voždovac Foto: Gradska opština Voždovac

Član Veća Relja Ognjenović je najavio da će nakon prve faze radova, koji treba da budu završeni do kraja septembra, Opština urediti parkinge, a u trećoj fazi pristupiće se rekonstrukciji ulične rasvete.

Pripremni radovi na rekonstrukciji prilaznih puteva završeni su u Bulevaru oslobođenja 39 – 43, a asfaltiranje će biti urađeno tokom vikenda. U narednom periodu radiće se pristupni putevi u Bulevaru oslobođenja 60 – 66, 76 – 82  i 106 – 112, parging u Paunovoj ulici preko puta bloka 72 -86, parking u Crnotravskoj kod pijace i blokovi 1 - 3 i 5 -7 u Baštovanskoj ulici.

Foto: Gradska opština Voždovac Foto: Gradska opština Voždovac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA