Minut ćutanja i minut buke u Evropskim arenama i Kombank areni!

U spomen žrtvama, sutra, u petak, 26. maja, održaće se "Minut za Mančester" u svim arenama širom Evrope: minut ćutanja u 21.59h, a zatim u 22:00h minut velike buke jer ne dozvoljavamo da budemo zaplašeni

  • 3
Foto: Promo Foto: Promo

Evropska Asocijacija Arena čiji je član i Kombank Arena, izražava duboku potresenost i tugu zbog nedavnog tragičnog događaja nakon koncerta Ariane Grande u Mančester Areni.

U spomen žrtvama, sutra, u petak, 26. maja, održaće se "Minut za Mančester" u svim arenama širom Evrope: minut ćutanja u 21.59h, a zatim u 22:00h minut velike buke jer ne dozvoljavamo da budemo zaplašeni!

Ovim putem, obaveštavamo sve posetioce sutrašnjeg događaja, Arena Dance Club, da nam se pridruže u zajedničkom odavanju počasti minutom ćutanja, svim nevinim, tragično nastradalim žrtvama u Mančesteru.

Evropska Asocijacija Arena i Kombank Arena, nastaviće da unapređuje svoje poslovanje usvajajući nove tehnologije i metode u obezbeđivanju svoje publike i gostiju. Naše misli i najdublje saučešće usmerene su ka svim povređenima i porodicama  žrtava.

Događaj Arena Dance Club na kome će učestvovati sastav Carla’s Dreams, DJ Mahmut Orhan kao i TDI DJ’s – Marko Španac i Rosske, počinje sutra, u petak, 26. maja, u 21h.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    25. maj 2017 | 14:15

    da se ovo dogodilo u rusiji ili srbiji ne bi bilo minuta buke i minuta cutnje.mnogo ova evropa selektivno gleda na zrtve koje bi trebalo da su svuda jednake.tuzno je ovo sto se dogodilo, ali delom su sami krivi za sve ovo sto se svima nama desava.

  • Офендерс

    25. maj 2017 | 15:09

    А минут ћитања за Милицу Ракић, за српске жртве, за Србе...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA