Kolege oduševljene jer im dolazi čovek koji zna posao: Unapređen Aca Filozov, koji je u petoj deceniji upisao i završio fakultet

Radnik Gradske čistoće Arslan Bajramoski nalazi se na mestu poslovođe mikroreona, što je bila njegova želja

  • 13

Radnik Gradske čistoće Arslan Bajramoski u petoj deceniji je upisao i u roku završio Ekonomski fakultet, a nije izostalo ni napredovanje na poslu, koje je obećao gradski menadžer Goran Vesić.

Dan uoči sastanka sa direktorom, radnik Gradske čistoće kojeg čeka unapređenje nam poručuje: Sad mogu lakše da uskladim fakultet i posao! (FOTO)

Upoznajte Acu Filozofa: Radi u "Gradskoj čistoći", godišnje pročita preko 50 knjiga, a upisao je i fakultet (FOTO)

Bajramoski je ljubav prema knjizi i učenju otkrio u 25 godini života i paralelno sa studijama čistio je beogradsku kaldrmu i taj posao je, kako kaže, radio sa uživanjem.

Zahvaljujući gradskom menadžeru Goranu Vesiću, Arslan je unapređen sa pozicije radnika u poslovođu smene.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

- Želeo sam da napredujem u poslu koji radim. Korak po korak, pa videćemo, ako nadređeni misle da treba dalje - tu sam. Ja ću se truditi da radim svoj posao pošteno i čestito - kaže Arslan.

Vesić, koji je zajedno sa nadležnima iz Gradske čistoće omogućio unapređenje, kaže da je Arslan zaslužan za sve. Iako mu je bio ponuđen posao u kancelariji na drugom rukovodećem mestu on to nije želeo.

Foto: A. Nalbantjan Foto: A. Nalbantjan

Filozof, kako ga još zovu, miljenik je Beograđana i svih onih koji su imali priliku da upoznaju ovog skromnog čoveka. Porodica i prijatelji ponosni su na njega, a i kolegama je, kako kaže, drago zbog unapređenja koje je dobio.

- Bili su srećni jel dolazi čovek koji je bio na ulici 20 godina, zna posao i može razumeti običnog radnika - naglašava on.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Direktor Gradske čistoće Miroslav Bogdanović kaže da u skladu sa stručnom spremom Arslan nalazi na mestu poslovođe mikroreona, što je bila njegova želja. On kaže da je Arslan primer da se želja za napretkom i novim znanjem isplati.

Skromnom radniku Gradske čistoće od master diplome dele još tri ispita i završni master rad na temu "Pravoslavlje u globalističkom procesu", posle čega bi, kako kaže, voleo da upiše i doktorske studije.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    27. maj 2017 | 13:26

    Bravo ACO CESTITAMO I ZELIMO TI USPEH?!

  • Daria.zivkovic@gmail.com

    27. maj 2017 | 13:47

    E ovo je stvarno genialno !!!!!!

  • Зока

    27. maj 2017 | 13:23

    Свака част човеку на успешности у тим годинама, све похвале за њега, а нашој деци требају посебни услови за школовање, вожње до школе, фирмирана гардероба, кола, мотори итд.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA