Zatvaranje trake auto-puta kod Autokomande

"Putevi Srbije" saopštili su da će, zbog izvođenja radova, večeras od 19 sati biti zatvorena traka auto-puta do Dušanovca u smeru ka Nišu

  • 0

Kolovozna traka auto-puta od petlje "Autokomanda" do "Dušanovca" u smeru ka Nišu biće zatvorena za saobraćaj od danas u 19.00 sati, najavljeno je iz javnog preduzeća "Putevi Srbije".

Zbog izvođenja radova, na ovoj deonici saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom u smeru od Niša ka Beogradu, prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Vozila koja se kreću iz Beograda ka Nišu, usmeravaju se kroz službeni prolaz posle petlje "Autokomanda", u suprotnu kolovoznu traku do prolaza neposredno posle petlje "Dušanovac", nakon čega se vraćaju u normalan režim saobraćaja.

Tokom ove faze, vozila neće moći da se uključuju sa petlje "Autokomanda" ka Nišu iz smera Trga Slavija, Južnog Bulevara i kružnog toka "Autokomanda", kao i iz servisne saobraćajnice ispod petlje.

Vozila se mogu kretati alternativnim pravcem od "Autokomande" preko ulica Ustaničke i Vojislava Ilića do petlje "Konjarnik" na kojoj se uključuju ka Nišu.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom i izvodiće se uz asistenciju patrola saobraćajne policije.

Iz ovog preduzeća apeluju na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA