BEOGRAD U BELOM: Sanja Čigoja pobednica "Duela u venčanicama" (FOTO)

Oko 100 pripadnica lepšeg pola učestvovalo je u ovogodišnjoj trci na Trgu Nikole Pašića. Ta manifestacija uvršćena je u 100 najzanimljivijih događaja u svetu

  • 0

Sanja Čigoja pobednica je treće trke pod nazivom "Duel u venčanicama", koja je održana danas na Trgu Nikole Pašića.

Čigoja je stazu dugu 150 metara pretrčala za 19,28 sekundi, dok je oko 100 pripadnica lepšeg pola učestvovalo u ovogodišnjoj trci, obojivši tako Beograd u belo!

Manekenka i voditeljka Katarina Vučetić, kao podrška takmičarkama u venčanicama, označila je start ovogodišnje trke pucnjem iz pištolja, dok su se za regularnost trke pobrinule sudije Atletskog saveza Srbije.

- Drago mi je da sam deo trećeg "Duela u venčanicama", manifestacije koja neguje tradicionalne vrednosti i sportski duh. Trka je uvršćena u 100 najzanimljivijih događaja u svetu, pa bi bilo lepo da se organizuje i u ostalim gradovima u Srbiji, ali to neka bude ideja za sledeću godinu - rekla je Katarina Vučetić.

Druga je na cilj stigla Sanja Ilić, dok je treće mesto pripalo Sandri Vujović. Laskavu titulu mis trke "Duel u venčanicama" ponela je Marijana Rnić. Tri najbrže, kao i najlepša učesnica, dobile su nagrade.

(B. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA