SVET OČEKUJE NJIH: Đaci generacije sa Voždovca dobili vredne nagrade

Nagrade đacima generacije biće uručene u 10 sati u svečanoj sali Opštine, dok će priznanja nosiocima Vukove diplome biti dodeljena od 11 sati u skupštinskoj sali Opštine

  • 3

Na svečanom prijemu koji će se održati u sredu, 21. juna 2017. godine u Gradskoj opštini Voždovac, najboljim voždovačkim đacima biće uručena priznanja i nagrade za uspeh u školovanju.

Ponos čitavog Balkana: Brat i sestra iz Brčkog đaci generacije u istoj školskoj godini (FOTO)

Nagrade đacima generacije biće uručene u 10 sati u svečanoj sali Opštine, dok će priznanja nosiocima Vukove diplome biti dodeljena od 11 sati u skupštinskoj sali Opštine.

Fotografije 23 najbolja učenika i đaka generacije svih osnovnih i srednjih škola sa Voždovca naći će se na dva bilborda, koja će i ove godine postaviti opština Voždovac sa natpisom "Svet očekuje njih".

Na ovaj način Opština želi da najuspešniji budu pozitivan primer i ohrabre nastupajuće mlade generacije da postižu što bolje rezultate u školovanju.

Tradicionalno, bilbordi će biti postavljeni ispred Voždovačkog centra "Šumice", kao i na početku Ustaničke ulice u pravcu ka Dušanovcu, gde će prolaznici moći, narednih nedelja, da vide najbolje voždovačke đake.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uciteljica

    14. jun 2017 | 20:13

    Hvala Bogu da se neko setio da promovise pamet! Od srca cestitke svim djacima!!!

  • Realna

    14. jun 2017 | 17:13

    Bravo za djake! I bravo za lepu temu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA