OSMEH UMESTO STRAHA: Premijera Betmena u Srbiji prošla bez incidenata

Beograđani u salu bioskopa "Sinepleks" ušli nasmejani, bez imalo bojazni od masakra kakav se nedavno dogodio u Koloradu

  • 0

Premijerna projekcija filma “Uspon mračnog viteza” protekla je u najboljem redu večeras u bioskopu “Sinepleks” u “Delta sitiju”. O javnom redu i miru brinula su kao i obično samo dva policajca, a posetioci su bez ikave bojazni i sa osmehom ušli u salu.

Iako je još uvek ceo svet u šoku zbog masakra koji se prošle nedelje dogodio na premijeri “Betmena” u Koloradu, to nije sprečilo mnogobrojne fanove u Srbiji da uživaju u novim avanturama omiljenog superheroja.

Za projekciju koja je počela u 20 sat prodato je svih 297 ulaznica, a većina posetilaca se samo nasmejala na pitanje da li je osetila bar malu dozu straha pri dolasku u bioskop. Premijera je bila rezervisana za muškarce koji su na ulazu dobili primerak magazina “Plejboj” i pivo, ali to nije sprečilo ni mnoge devojke da pogledaju poslednji deo triologije Kristofera Nolana.

- Ne smeta mi što je ovo trebalo da bude muško veče. Nisam se obazirala na događaj u Americi niti imala bilo kakav strah. Obožavam da gledam Betmena i jedva čekam da uđem u salu - rekla je Nina (20) koja je na projekciju došla sa drugaricama.

Kritičari, koji su ranije imali priliku da pogledaju samo segmente filma, hvalili su Nolana kao autora koji je uspeo da izdigne Betmena iz stripskog miljea. I publika je, po izlasku iz sale, imala samo pozitivne kritike i nije krila oduševljenje novim "Betmenom".

(Telegraf.rs/Foto: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA