LOV NA ZMIJU: Uhvaćena u fontani TC "Kockica" posle pet dana

Zmiju iz porodice smukova, dugu oko 50 centimetara, u tržnom centru u Bloku 44 ostavio mladić nakon što je pokušao da je proda u prodavnici kućnih ljubimaca

  • 0

Zmija ribarica, duga oko 50 centimetara, uhvaćena je juče u fontani u TC "Kockica" u Bloku 44 na Novom Beogradu, gde ju je u petak ubacio jedan nesavesni građanin.

Radnici "Veterine Beograd", na opšte oduševljenje zaposlenih u tom tržnom centru, posle 20 minuta uspeli su da uhvate zmiju.

Zmiju je još u petak doneo jedan mladić, za koga zaposleni u tržnom centru pretpostavljaju da je narkoman. On ju je ponudio na prodaju prodavnici kućnih ljubimaca "Aqua", ispred koje se nalazi fontana.

- Došao je i pitao da li hoćemo da je kupimo. Kada smo mu rekli da ne kupujemo zmije, on je izašao i iz plastične flaše u kojoj je bila ubacio je u fontanu - pričaju zaposleni.

U fontani se, inače, nalaze ribice i kornjače koje održava ta prodavnica kućnih ljubimaca.

Prema rečima radnika tržnog centra, ekipa Zoo-higijene dolazila je i u petak, međutim, zmija se vešto skrivala pa nisu uspeli da je nađu. Preko vikenda ova neotrovna zmija iz porodice smukova je postala prava atrakcija.

Iako se ribarica s kornjačom dobro slagala, ona je pojela nekoliko malih ribica iz fontane, pa su zaposleni odlučili da se reše te "nemani".

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.rs / Foto: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA