≫ 

Raspisana javna liciticija za izdavanje pijačne opreme!

Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650,00 do 75.000,00 dinara, kako bi se omogućilo svim zainteresovanim fizičkim licima i preduzetnicima da učestvuju i zakupe pijačnu opremu shodno svojim mogućnostima

  • 0

Javna licitacija obaviće se 01. jula 2017. godine sa početkom u 14 časova na pijaci "Kalenić" u ulici Maksima Gorkog bb.

Gradske pijace nastavljaju sa transparentnim i jasnim načinom dodele pijačnih kapaciteta, te su raspisale novu javnu licitaciju, kako bi se sva zainteresovana lica informisala i zakupila IPP ili STR/SZR tezgu na najtraženijim pijacama u okviru sistema JKP "Gradske pijace". U ponudi se nalaze preko 150 tezgi, rashladnih vitrina i ramova na pijacama "Zeleni venac", "Skadarlija", "Kalenić", T.C. "Novi Beograd", "Blok 44", "Zemun", "Mirijevo", "Borča", "Smederevski đeram", "Dušanovac", "Banovo brdo", "Bele vode", "Senjak", "Železnik", "Gornja varoš", "Miljakovac" – robna i "Vidikovac".

Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650,00 do 75.000,00 dinara, kako bi se omogućilo svim zainteresovanim fizičkim licima i preduzetnicima da učestvuju i zakupe pijačnu opremu shodno svojim mogućnostima. Krajni rok za prijavljivanje je 24 sata pre početka licitacije, a sva obaveštenja o javnoj licitaciji zainteresovani mogu dobiti na pijacama, na kojima se nalazi pijačna oprema za koju su zainteresovani, svakog radnog dana od 7 do 14 časova.

Što raznovrsnija i kvalitetnija ponuda namirnica za građane i goste Beograda, je imperativ za Gradske pijace, te iskoristite šansu da započnete poslovanje uz sigurnog partnera, koji će uvek voditi računa o Vašim interesima.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA