Besplatni humanitarni mjuzikl za decu!

Predstava "Put u dečiju zemlju Oza" izvodiće 5 najmlađih đaka škole mjuzikla Eudven, 26. juna u 18h u Teatru 78, kako bi skupili novac za Institut za majku i dete "Dr Vukan Čupić"

  • 0

Ne propustite čarobno putovanje kroz svet Čarobnjaka iz Oza i pomozite nam da, uz zabavu, zajedno pomognemo ljudima kojima je pomoć najpotrebnija!

Predstava "Put u dečiju zemlju Oza" izvodiće 5 najmlađih đaka škole mjuzikla Eudven, 26. juna u 18h u Teatru 78, kako bi skupili novac za  Institut za majku i dete "Dr Vukan Čupić". Predstava je skraćeno izdanje poznate priče puta u zemlju Oz sa mešavinom pesama iz istoimenog filma ali i iz drugih poznatih dečiijih filmova (poput Meri Popins). U centar se stavljaju porodične vrednosti i objašnjava se važnost roditeljstva i odrastanja.

Škola mjuzikla Eudven nastala je u februaru 2016. godine iz ogromne ljubavi prema mjuziklima i želje da tu ljubav prenese na što je moguće više ljudi na Balkanu. Škola je prevenstveno otvorena za odrasle sa kojima je u maju i junu 2017. ostvarila dva velika premijerska nastupa u Teatru 78 i dve Mjuzikl Inkarnacije u klubu Ben Akiba.

Foto: Promo Foto: Promo

Škola mjuzikla za decu pokrenuta je u martu 2017. godine i prva generacija sa petoro vrlo talentovane dece, završava svoj prvi semestar 26. juna 2017. sa premijerom predstave "Put u dečiju zemlju Oza". Naša odluka je da predstava bude humanitarnog karaktera i pomogne nekom kome je zaista ta pomoć potrebna. Stoga smo želeli da naši najmlađi svojom predstavom pomognu ,,Institutu za majku i dete” kao prvoj instituciji tog tipa koja je od velikog značaja za zdravstvenu zaštitu žena generativnog doba, predškolske i školske dece.

Institut za majku i dete ,"Dr Vukan Čupić" odlukom Ministarstva zdravlja iz 1995. godine postao je nacionalna referentna ustanova za zdravstvenu zaštitu žena generativnog doba, predškolske i školske dece. Iako je najstarija ustanova ovog tipa, osnovana 1950. godine, trenutno je usled ograničenosti resursa i povećanja broja pacijenata na ivici svojih kapaciteta. Potrebno je donirati novac kako bi se nabavila potrebna sredstva za efikasan rad ove ustanove i omogućilo delotvorno lečenje prethodno pomenutih grupa.

Foto: Promo Foto: Promo

Predstava će se održati u ponedeljak, 26. Juna u Teatru 78 sa početkom u 18 časova. Ulaz je slobodan, a na vratima će stajati kutija za donacije. Vidimo se!

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA