≫ 

Telegraf na GEJ PARADI: Pop izazvao incident, trubači došli, pa odustali (FOTO) (VIDEO)

 ≫ 

Na skupu se, zbog unapred isplaniranih obaveza, nije pojavila Brankica Janković, poverenica za zaštitu ravnopravnosti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Zhonko
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Desha

    25. jun 2017 | 13:57

    Ajd da razumem gejeve na paradi,ali sta ce tu ove travestit nakarade,zgadi mi se zivot kad ih vidim! Sto je mnogo, mnogo je...Valjda ce jednom da im dosadi da guraju prst u oko celoj naciji,svi zajedno,a da ne ostanu bez istog....?

  • niksha

    24. jun 2017 | 23:37

    Ovi panduri ne bi trebalo da idu u crkvu, moje misljenje.

  • TT

    24. jun 2017 | 23:13

    Ja sam gej. Gej se moze postati ali se vecina gej osoba radjaju takva. Ja sam se ovakav rodio i nikada nisam pokusavao da budem strejt zato sto nikada nisam hteo da budem nesto sto nisam. Bog mene ovakvog ne bi stvarao da me nije hteo ovakvog i ja nisam hteo da idem protiv volje Boga. To sta pise u Bibliji me ne zanima, znam da me je svevisnji stvorio kao homoseksualca i to je bilo sa razlogom. Dok se nisam preselio u inostranstvo, vise puta me je grupa momaka presretala nakon sto sam izlazio iz gej kluba, ali sam srecom uvek prosao sa manjim povredama. Pravo koje ja trazim je pravo na normalan zivot. Odbacite cinjenicu da smo bolesni, naucno je dokazano da nismo. Vredjate nas iako nas ne poznajete. Bitno vam je sta radimo u nasa cetiri zida, i ako saznate da "ono" ne radimo sa suprotnim polom, odbacujete nas, ne volite nas, ma koliko god se mi druzili i poznavali. Problem je sto vas zanima sta mi radimo u nasa cetiri zida i zato nas mrzite. Na zapadu gde sada zivim sam slobodan i mogu svog decka da uhvatim za ruku u javnosti, a opet svako gleda svoja posla, ne zanima ih sto smo mi u vezi. A ove Srbende stalno gledaju u tudje dvoriste. Sve kao neki veliki vernici, Boga psuju 6 dana u nedelji a sedmi dan idu u crkvu da mu se mole. Bace oko na tudju zenu kad god je moguce, tuku svoju zenu i sebe smatraju muskarcinama i zdravim osobama. Drago mi je sto sam otisao da zivim u civilizovani svet gde je ljudima mozak na nivou 21. veka, a ne da sam ostao u Srbiji gde i dalje vecina razmislja kao da je u srednjem veku. P.S. Svi poznajete jednu najmanje jednu gej osobu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA