Crni oblaci i kiša nad Beogradom (FOTO)

Vreo dan u Beogradu presekao je jak pljusak s grmljavinom, sutra nas očekuje pretežno sunčano i toplo vreme

  • 0

Danas je u našem glavnom gradu živa na termometru dostigla 38 stepeni, a ništa svežije nije bilo ni u ostalim gradovima Srbije. Pravi tropski dan, koji je delovao još vrelije zbog toplog vetra, presekao je jak pljusak s grmljavinom.

Prema najavi hidrometeorologa, krajem dana u severnim i zapadnim i tokom noći u centralnim i istočnim krajevima može doći do ređe pojave kiše i loklanih pljuskova sa grmljavinom. Moguće su i nepogode s gradom.

Što se samog Beograda tiče, sutra nas očekuje pretežno sunčano i toplo vreme, sa slabom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom u večernjim satima. Moguće su i nepogode sa gradom, a duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće 23, najviša dnevna 37 stepeni Celzijusovih.

Lekari savetuju ljudima koji imaju slabije zdravlje da ne izlaze bez preke potrebe napolje do 17 sati. Dok traju vrućine preporučuje se i lagana ishrana i dosta tečnosti, a savetuje se i uzdržavanje od teških fizičkih poslova i sportskih aktivnosti.

(Telegraf.rs / Foto: Slobodan Pikula)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA