POTPUNA OBUSTAVA SAOBRAĆAJA KOD SIV-a: Teško povređen posle pada sa motora

Saobraćaj u Bulevaru Nikole Tesle je potpuno obustavljen u smeru ka gradu

  • 5

U saobraćajnoj nesreći koja se odigrala jutros u Bulevaru Nikole Tesle jedan motociklista je zadobio teške povrede.

Vozio je sa 2,26 promila alkohola u krvi, "džipom" naleteo na motor i ubio mladića: Sada je dobio 3 godine i 2 meseca zatvora

Iz Hitne pomoći su potvrdili da se saobraćajka odigrala u 8.01 sati u blizini Palate Srbija gde je motociklista oboren.

- Po prvim izveštajima, on je zadobio više povreda, a naše ekipe ga trenutno prevoze u Urgentni centar - rekla je za Blic portparilka Hitne pomoći Nada Macura.

Zbog ove nesreće, koja se odigrala na takozvanoj zapadnoj strani Palate Srbija, saobraćaj u Bulevaru je potpuno obustavljen u smeru ka gradu.

- Policija ne dozvoljava vozilima da tuda nastave ka Brankovom mostu, dok polako propušta ona koja su se zaputila ka Zemunu, zbog čega se na tom mestu stvaraju velike gužve - kažu beogradski taksisti.

Oni dodaju da se manje gužve stvaraju na silasku sa most Gazela i ulasku u ulicu Kneza Miloša, kao i u Cvijićevoj u smeru ka Trgu Nikole Pašića.

- Ovo jutro zasada prolazi bez većih zastoja, mada je intezitet saobraćaja pojačan svuda - kažu taksisti.

Značajni broj vozila primećen je Autokomandi i autoputu od Dušanovca ka Novom Beogradu, dok Slaviju beogradski vozači i dalje oprezno izbegavaju, rekli su taksisti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skiner

    3. jul 2017 | 15:52

    Hoće li policija početi da kažnjava bahate motoriste i neposredno spašava njihove živote? Voleo bih da saznam da li je neki motorista kažnjen zbog bahaćenja u saobraćaju, osim što zaustavljaju zbog kacige i sijalica.

  • Jelena

    4. jul 2017 | 00:53

    Molim sve koji su danas na Dedinju slikali obaranje motoriste da mi se jave.Supruga oborenog motoriste.Umesali su se neki politicari, pa bih bas volela da znam ko su.Unapred zahvalna.

  • Rudi

    3. jul 2017 | 18:18

    Super si ma ko god bio imam vise u stbiji nezgoda u saobracaju za 5dana nego u austriji za 5 godina bahati vozaci kola polovina od njih steklinsu dozvole na guzove ili prijatelja o cemu ti pricas .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA