≫ 

Bez vode delovi Beograda: Danas presušila Čukarica, sutra će Palilula - evo koje su ulice kritične

Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe

  • 2
voda, sudovi, česma Foto: Telegraf

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" saopštio je da će zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Čukarica danas od 06.00 do 24.00 sata umanjen pritisak i povremena isključenja vode osetiti potrošači u nekim ulicama.

Grad rešava žalbe za vrtiće, čekaju se Novi Beograd i Zemun

To su Lješka, Požeška, Ilije Đuričića sa okolnim ulicamai potrošači između ulica Šumadijski trg i Valjevske.

Mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula sutra od 08.30 do 14.00 sati bez vode će biti potrošači u ulicama Patrisa Lumumbe (između ulica Pane Ðukića i Uralske), Uralskoj, Juhorskoj, Vlašićkoj i okolnim ulicama, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom biće obezbeđena je autocisterna.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radodrag

    5. jul 2017 | 13:46

    A ko u Krnjači u naselju Braća Marić već više puta zaredom zavrće vodu preko dana celome naselju? Dokle seże samovolja pojedinaca koji na uštrb drugih izvlače sebi profit jer nezvanično zbog izgradnje novih objekata pojedinaca ostavljaju se stanovnici celoga naselja preko dana i po vrućinama bez vode?

  • lana

    5. jul 2017 | 13:35

    Kada ce gospoda iz vodovoda da donese odluku o zabrani pranja automobila s grackog vodovoda ispred zgrada,u ulici Veljka Milicevica 2 se redovno peru automobili i usisavaju svakog vikenda posle sest uvece,posti li inspekcija za to bahatisanje,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA