Na ovim mestima na Adi je najmanja gužva: Možete i goli u vodu, niko vas neće videti

Najveća gužva je uvek u blizini kafića gde su i tuševi, ali ne voli svako gužvu i glasnu muziku koja dopire iz kafića ili da zaobilazi bicikliste kojih je takođe puno

  • 3

Ada Ciganlija, omiljeno beogradsko izletište i kupalište, čini se da je ove godine nikad ranije počelo sezonu, a da su gužve nikad veće. Kako nam javljaju čitaoci, mesta za slobodan peškir nema čak ni radnim danima pošto su godišnji odmori uveliko počeli. Ipak, nije da ne postoje "oaze mira" za one koji ne vole gužvu.

ŠTRAND VS ADA: Gde su vrelije cice na plus 40? (FOTO)

TAJNE DUBINA ADE CIGANLIJE: Svi se ovde kupate, a ne znate kakva sve "ČUDOVIŠTA" žive u njoj (FOTO) (VIDEO)

Najveća gužva je uvek u blizini kafića gde su i tuševi, ali ne voli svako gužvu i glasnu muziku koja dopire iz kafića ili da zaobilazi bicikliste kojih je takođe puno.

Malo smo istraživali za vas i u tom "pohodu" krenuli prvo od foruma. Tamo smo, među brojnim iskustvima sa "beogradskog jezera" saznali da je najmanja gužva na nudističkoj plaži i oko kafića "Na kraj sveta". Prvopomenuto mesto je pretpostavljamo "razuđeno" zbog specifičnosti klijentele - nema svako hrabrosti da se sunča nag.

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

U drugom slučaju je u pitanju daljina. Ipak, treba doći do tamo, a mnogi odustanu već na pola Ade i bace peškir kad više ne mogu dalje.

Iskustvo Beograđanke B.T. (33) koja redovno vozi bicikl do Ade potvrđuje pisanja na forumima.

- Vozeći bicikl oko jezera, primećujem da je najmanja gužva na nudističkoj plaži, ali i na sredini makiške strane gde je ona šuma, odnosno deo bez kafića. Tamo ja volim da stanem i odmorim, ponekad se i osvežim u vodi - priča B.T.

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

Ugođaj znatno može da pokvari i vreme boravka tamo. U određeno vreme je moguće izbeći najbolje gužve.

Idealno vreme za uživanje, kako pokazuju iskustva naših čitalaca je, radnim danom pre podne ili do 17-18 sati.

Ada je jedna, a Beograđana mnogo i ne ostaje previše prostora za one koji žele intimu i mir, ali za početak se klonite bučnh kafića i kasnih popodnevnih sati jer mnogi utočište od vrućina nakon posla potraže prvo tamo.

Daljinac baner

(Slađana Vasić - s.vasic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    6. jul 2017 | 13:57

    Oni u cijoj je nadleznosti Ada trebalo bi da se vise pozabave s njom , grad to treba ozbiljno da resava a ne samo da se papreno naplacuje svaki kvadratni metar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA