ZA LEPŠI BEOGRAD: Imaćemo javnu rasvetu ukrašenu cvećem (FOTO)

- Ulepšavanje grada je bitan i veliki korak za Beograd, jer on treba da odiše atmosferom velikih metropola. U skladu s tim, i cveće doprinosi vizuelnom identitetu grada, na čijem ulepšavanju svakodnevno radimo – rekao je gradonačelnik

  • 9

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali najavio je još jedan projekat koji će učiniti naš grad lepšim, a reč je o postavljanju saksija s cvećem na stubove javne rasvete.

Počelo rušenje bivše američke ambasade u Beogradu

Mali je rekao da će uvođenje te dekorativne novine početi sledeće nedelje, a predviđeno je da saksije s različitim vrstama cveća budu postavljene na oko petsto stubova javne rasvete.

- Ulepšavanje grada je bitan i veliki korak za Beograd, jer on treba da odiše atmosferom velikih metropola. U skladu s tim, i cveće doprinosi vizuelnom identitetu grada, na čijem ulepšavanju svakodnevno radimo – rekao je gradonačelnik, a piše Beoinfo.rs.

Ukrašene će biti svetiljke na potezu od aerodroma do petlje "Lasta", čitav Brankov most sa 27 stubova javne rasvete, kao i 120 stubova u Ulici kneza Miloša. Javnost će biti u prilici i da odluči da li treba ukrašavati i neke druge delove grada na sličan način, najavio je gradonačelnik.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    7. jul 2017 | 13:33

    A sta je sa ostalim gradovima srbije???

  • Dijana

    7. jul 2017 | 13:42

    Molim vas da redovnije cistite grad. Juce na Banovom brdu osecala sam se skroz posramljeno gledajuci hrpe smeca oko skole J.Pancic, blizu hotela i na 50 m od opstine. Park u Pozeskoj pun smeca. Imate li vlast na Cukarici da brine o lepoti ovog dela grada. Nikada gore nije bilo. Imate moj mail ovde, molim odgovor.

  • Lola

    7. jul 2017 | 13:41

    Trebaju nam autobusi, pre nedelju dana u 52 isla je na Banovo brdo devojka iz Londona sa prijateljicom. Ona je celo vreme vristala prosto je izgledalo da se autobus raspada, a unutra 40 i vise stepeni.Mani te se tog kiceraja i resavajte nam osnovne stvari za normalan zivot.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA