Putovanje kroz vreme: Prošetajmo ovog nedeljnog popodneva Knez Mihailovom iz 1913. (VIDEO)

Zahvaljujući ovom snimku mi imamo mogućnost da se vratimo na sam početak 20. veka i osetimo kojom je energijom tada glavna ulica našeg Beograda pulsirala

  • 0

Teško da ima osobe koja dođe u Beograd, a ne poseti Knez Mihailovu ulicu, a za glavnu ulicu našeg centra slobodno možemo reći da je i jedna od najlepših u celoj Srbiji.

Kako stvarno izgleda Knez Mihailova ulica: Navikli ste na butike i šetalište, ali NEMA IH! (FOTO)

Danas je u njoj stalno gužva. Turisti sa svih strana sveta uživaju u predivnim zgradama, prodavnice sa sniženjima očekuju nas na svakom ćošku, a miris kokica širi se vazduhom.

Najbolji ulični svirači okupljaju se baš ovde, pa nas u šetnji prate i predivni zvuci njihovih violina i glasova. Međutim, nije uvek bilo tako, piše opanak.net.

Zahvaljujući ovom snimku mi imamo mogućnost da se vratimo na sam početak 20. veka i osetimo kojom je energijom tada glavna ulica našeg Beograda pulsirala.

Zavalite se u fotelju i uživajte! Ko zna možda se baš na ovom snimku nalaze neke bitne istorijske ličnosti, ili možda čak i vaši preci!

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA