Voždovačke letnje večeri: Vikend u Šumicama za sve generacije

Petak, 14.07. je rezervisan za dečiju predstavu "Tri praseta" u izvođenju Teatra 13, od 19 časova

  • 0
Foto: Promo

U okviru manifestacije "Voždovačke letnje večeri", koja se tokom jula i avgusta meseca održava u Ustanovi "Voždovački centar - Šumice", sve generacije Voždovčana imaće priliku da uživaju u zabavnom programu koji je za njih pripremljen:

Petak, 14.07. je rezervisan za dečiju predstavu "Tri praseta" u izvođenju Teatra 13 od 19 časova, a od 21 č stariji sugrađani moći će da uživaju uz Veče starogradskih pesama, u kome učestvuje prof. dr. Slobodan Jović, enolog i čuveni interpretator starogradskih pesama.

Subota, 15.07. je Veče pozorišta Teatra 13, koji će izvesti reprizu predstave "Tri praseta" uz glumačke talente, dok je od 21 čas na repertroaru "Kokoška" - tinejdžerska predstava za odrasle.

U nedelju, 16.07. od 19 časova dečiju predstavu "Neobične bajke" izvešće Peđolino i prijatelji, a za odrasle je od 21 čas pripremljeno Veče ljubavne poezije u izvođenju pesničkog društva "Poeta", uz muziku Miroslava Radosavljevića Šomija.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA