Protekli vikend u Šumicama u znaku predstava, poezije i vina (FOTO)

Poslednje nedeljno veče bilo je posvećeno ljubavnoj poeziji u izvođenju pesničkog društva "Poeta"

  • 0

Proteklog vikenda sve generacije Voždovčana imale su priliku da uživaju i druže se u zabavno – umetničkom i muzičkom programu manifestacije "Voždovačke letnje večeri".

Atrijum Ustanove "Voždovački centar – Šumice" i ovog puta bio je pun mališana koji su sa pažnjom pratili zabavne predstave "Tri praseta" u izvođenju Teatra 13 i "Neobične bajke", koje im je na zanimljiv način predstavio Peđolino sa prijateljima.

Tinejdžeri su subotu veče mogli da pogledaju komad Nikolaja Koljade "Kokoška" u izvođenju Teatra 13, a oni malo stariji ljubitelji dobre starogradske muzike, uživali su uz numere prof. dr. Slobodana Jovića, boema, pesnika i interpretatora starogradskih pesama. Ovaj naš poznati enolog – poznavalac u oblasti vina i vinske kulture, kroz stihove je protkao i reči o značaju vina, načinu pravljenja i uživanja u njemu.

Foto: Opština Voždovac

Poslednje nedeljno veče bilo je posvećeno ljubavnoj poeziji u izvođenju pesničkog društva "Poeta". Stihove su kazivali Veselin Dželatović, Milenko Miša Čurović, Jelena Ćopić i Jasmina Janković, uz muziku i gitaru Miroslava Radosavljevića Šomija.

Foto: Opština Voždovac

"Voždovački centar – Šumice" i Gradska opština Voždovac pozivaju sve ljubitelje muzičkog i dramskog programa da i narednog vikenda dođu i uživaju!

Foto: Opština Voždovac

Ulaz je slobodan.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA