Naselje Zuce dobija trotoare i nov asfalt u glavnoj ulici

Ovo je prvi put da Ulica dobije i trotoar po kome će pešaci moći bezbedno da se kreću

  • 0

U voždovačkom naselju Zuce izvode se radovi na asfaltiranju glavne ulice 1. Nova, koja prolazi kroz centar naselja, od crkve do izlaza na Avalski put, u dužini od 2 km i 600 m.

Ovo je prvi put da Ulica dobije i trotoar po kome će pešaci moći bezbedno da se kreću.

Obilazeći završne radove koje izvode radnici JKP "Beograd put", predsednik opštine Voždovac  izrazio je nadu da će već za dva meseca Zuce dobiti kompletno obnovljenu ulicu sa trotoarom i bezbednu za saobraćaj.

Foto: Opština Voždovac

- Opština Voždovac, zajedno sa Gradom i Sekretarijatom za saobraćaj realizuje ono što je i obećala. Nastojimo da uložimo značajna finansijska sredstva u podavalski deo, gde decenijama nije ulagano. Trudićemo se i u narednom periodu da još novca odvojimo za asfaltiranje nekategorisanih puteva, radi poboljšanja saobraćaja na Voždovcu – najavio je predsednik Aleksandar Savić u razgovoru sa okupljenim građanima Zuca, koji su ga dočekali kako bi se zahvalili na svemu što je učinjeno za njihovo naselje.

Foto: Opština Voždovac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA