PREVARA: Lažno prijavili silovanje sina

Policija sumnja da je prijava o silovanju sedmogodišnjeg dečaka, koje se navodno dogodilo u naselju Ada Huja, zapravo lažna i da se radi o svađi dveju porodica

  • 1

Policija je uhapsila dečaka romske nacionalnosti (13) zbog sumnje da je silovao svog rođaka Dejvida I. (7) u nehigijenskom naselju na Adi Huji.  Međutim, nakon detaljnih lekarskih pregleda deteta, ispostavilo se da je porodica dečaka lažno prijavila da je mališan silovan jer su u zavadi sa porodicom koja je optužena za blud.

Prema prvim informacijama, sve je ukazivalo na to da se događaj odigrao u baraci jedne romske porodice u Ulici Vuka Vrčevića na broju 13. Pretpostavljalo se da je napadač ušao u baraku i tamo zatekao nagog Dejvida kako se igra. Nakon toga, kako se pričalo u ovom romskom naselju, šest godina stariji rođak silovao je sedmogodišnjeg dečaka.

- Mnogi Romi koji stanuju u naselju pored Ade Huje trčkaraju okolo bez odeće. Uglavnom su svi u rodbinskom odnosu. Prema prvim informacijama, D. I. se igrao a onda je naišao njegov rođak i napao ga. Prema rečima njegovih roditelja, on ga je i silovao - ispričao je izvor iz policije za "Pres".

D. I. je pokušao da se odbrani, ali ga je stariji rođak pretukao i naneo mu teške povrede. Krike i pozive u pomoć začula je majka Valentina I., koja je o svemu odmah obavestila policiju.

Policajci koji su obavili uviđaj ubrzo su pronašli trinaestogodišnjeg dečaka koji je, u pratnji majke, priveden u policijsku stanicu na informativni razgovor. Iako su policajci primili poziv zbog silovanja, ispostavilo se da je sve bila lažna uzbuna.

- Svi su izgledi da su te dve komšijske porodice u dugogodišnjoj svađi. Do tuče jeste došlo, ali o silovanju nema ni govora, pokazale su analize lekara. Policija razmišlja da podnese tužbu protiv Valentine I. koja je lažno prijavila silovanje - naveo je izvor iz istrage.

(M. S. / Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA