Letnje uređivanje Voždovca (FOTO)

Po prvi put je asfalt stigao i u Božićnu ulicu kod broja 20 i 35 i Šljivarsku od brojeva 17 do 33

  • 0

Tokom letnjih meseci realizuju se planirane aktivnosti asfaltiranja nekategorisanih puteva, pristupnih i internih saobraćajnica u dužini od 3 km, za koje je opština Voždovac iz svog budžeta obezbedila finansijska sredstva.

Tako su ove nedelje završeni i radovi u Meštrovićevoj, Božićnoj i Šljivarskoj ulici. Parking i prilazi ispod OŠ "Zmaj Jova Jovanović" u Meštrovićevoj 13, koji su do sada bili oronuli i zapušteni, asfaltirani su i uređeni. Stanari ovog frekventnog dela naselja Braće Jerković, konačno su dobili sređene i bezbedne staze, kao i kompletno rekonstruisan parking.

Foto: Opština Voždovac

Po prvi put je asfalt stigao i u Božićnu ulicu kod broja 20 i 35 i Šljivarsku od brojeva 17 do 33. Opština je izašla u susret molbi žitelja ovih ulica u Kumodražu koji su do svojih domova stizali preko blatnjavih i neuređenih prilaza.

Foto: Opština Voždovac

Narednih dana nastavlja se sa asfaltiranjem u uređivanjem Voždovca, prema planu za ovu godinu. Pri obilasku radova, predsednik Opštine Aleksandar Savić pozvao je Voždovčane da sve zahteve upute svojim mesnim zajednicama, radi prikupljanja predloga i sugestija za sledeću godinu.

Foto: Opština Voždovac
Foto: Opština Voždovac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA