"Aska i vuk" za više od 200 mališana u Tašmajdanskom parku (FOTO)

Nije potreban poseban razlog da bi se organizovale lepe i radosne stvari za našu decu, rekao je predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić

  • 0

Gradska opština Palilula organizovala je danas kreativnu radionicu i predstavu "Aska i vuk" za vise od 200 najmlađih sugrađana u Tašmajdanskom parku, a veselim mališanima deljen je i sladoled.

Nije potreban poseban razlog da bi se organizovale lepe i radosne stvari za našu decu, rekao je predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić i dodao da će tokom celog avgusta biti organizovane takve akcije gde će se družiti sa najmlađim sugrađanima.

- I večeras i u danima koje dolaze, pravićemo za decu kreativne radionice, gde će dolaziti glumci, poznate ličnosti, družiti se sa decom. To je jasna poruka da moramo misliti o našij deci - rekao je Jovičić.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Objašnjavajući da se predstave za decu pažljivo biraju, da su edukativnog karaktera, te da će njegova opština u okviru projekta "Kulturno leto Palilule" narednih 31 dan organizovati i besplatne koncerte za sugrađane i za decu, Jovičić je rekao da "dečiji osmesi iza njega govore o tome da se radi prava stvar".

- Takođe, delićemo i paketiće, a pozivam sugradjane da besplatne karte podignu na blagajni Ustanove kulture "Vlada Divljan", za sve predstave, koncerte i večeri klasične muzike, koje ćemo organizovati u toku avgusta - rekao je Jovičić.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

To je, smatra, njegova obaveza, te da će se gledati i da se i u zimskim danima, ne samo tokom leta, organizuju radionice i predstave, a da se sada koristi lepo vreme i to se radi na otvorenoj sceni na teritoriji opštine Palilula u Tašmajdanskom parku, kao i na otvorenoj sceni u okviru Ustanove kulture "Vlada Divljan".

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Da se zajedno družimo, provedemo avgust na najbolji mogući način da leto ostane upamćeno i da sledeće godine još više unapredimo program i još više usrećimo naše najmlađe - rekao je Jovičić.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA