Dečak u centru Beograda uslikan u majici "Velike Albanije" (FOTO)

Prizor koji je već izazvao brojne komentare

  • 50

Neverovatan prizor u jednom lokalu u centru Beograda zabeležen je fotografijom. Naime, na slici se jasno vidi dečak koji sedi na pultu, a na majici koju nosi nacrtana je mapa "Velike Albanije".

Albanski navijač neće biti izručen Srbiji zahvaljujući bivšem hrvatskom predsedniku! (FOTO)

- Danas sam ovaj prizor morao da slikam... Bez preterane polemike o tome koliko je ovo uznemiravajuće, postaviću pitanje sta bi bilo kada bi srpski dečak u Tirani nosio majicu sa kartom "Velike Srbije"? Još potresnija je indoktrinacija dece od malih nogu - napisao je Lav Pajkić, sin Isidore Bjelice u opisu fotografije.

I u komentarima koji su pisani ispod slike, korisnici društvenih mreža pitaju se isto.

- Klasična zloupotreba dece! Ovaj dečak verovatno nema pojma šta nosi na sebi, niti šta to uopšte znači! Roditeljima je očigledno važnije kako isprovocirati Srbe, nasred glavnog grada Srbije, od mogućnosti da se nešto loše dogodi detetu - samo je jedan od komentara.

Inače, napominjemo da je slika zabeležena na Slaviji, jednom od najprometnijih delova Beograda, po dana.

Pogledajte i sami scenu koja je uznemirila sve u lokalu:

Sve se događa samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da Ismail Morina, poznat kao Balista, koji je pre tri godine spustio dron sa zastavom "Velike Albanije" na beogradski stadion na utakmici reprezentacija Srbije i Albanije, neće biti izručen Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    8. avgust 2017 | 10:57

    Da je kojim slucajem srpski decak sa majicom velike Srbije bio u Albaniji, vec bi roditelji bili uhapseni ili proterani! E moja Srbijo, kada ces da se probudis?!?

  • NS95

    8. avgust 2017 | 10:46

    Ne mora majica Velike Srbije u Tirani, da je neko nosio isto tako u Beogradu verovatno bi se javile mnoge nevladine organizacije, EU, Hrvati, borci za ljudska prava itd, itd

  • Goran

    8. avgust 2017 | 12:46

    Sakrijte mu lice da nam se ne naljuti, daleko bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA