JEZIVO OBAVEŠTENJE UPRAVNIKA ZGRADE SLEDILO JE SVE: Niko ne može da prespava kod vas, bez mog znanja i moje dozvole! (FOTO)

Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka od ličnosti reagovao je na ponašanje jednog upravnika zgrade

  • 15

Na društvenim mrežama se prethodno pojavila fotografija obaveštenja koje je upućeno stanarima, nije poznato koje zgrade, niti u kom gradu se to desilo. U dopisu je navedeno da će upravnik kontrolisati ko boravi u zgradi, kao i će to raditi zbog "sve većeg ulaska u gradu nepoznatih lica". Da li je reč o šali ili zbilji, nije najjasnije, tek na ovo obaveštenje reagovao je i poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić.

Ako ne prijavite stanara, kazna je 150.000 dinara: Krenule stroge kontrole u zgradama

Kanađanin Karl postao je upravnik jedne zgrade u Srbiji: On pred sobom ima jasan cilj, a zavođenje reda počeo je odmah!

Takođe, naveo je i da će "strogo kontrolisati broj članova", kao i da su stanari "dužni da otvore svoja vrata od stanak kada on pozvoni ili pokuca".

- Nema šta da komentarišete ako u vašem stanu nađem nekoga ko nije prijavljen. Sledi prijava Komunalnoj policiji i kazna propisana kućnim redom. Posete su dozvoljene tokom dana, ali noću nema zadržavanja i spavanja ilegalno. Pazite – za sve postoje kazne - navodi se u obaveštenju.

Poverenik je na svom Tviter profilu sve to prokomentarisao rečima "ozbiljno ili naučna fantastika?".

- Upravnik je inače prošao "program obuke" u kom nije bilo ni reči o zaštiti privatnosti. Neko "lepo" procenio – nema potrebe? - napisao je Rodoljub Šabić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vaše ime

    25. avgust 2017 | 12:44

    Sta si ti? Inspektor pa da dolazis kad ti je volja.

  • BRKA

    25. avgust 2017 | 12:46

    Jel to demokratija jadni moi Beogradani necemo dugo daradjivati ako se ovako nastavi

  • 555333

    25. avgust 2017 | 12:42

    Ko da je upravnik u studenjaku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA