≫ 

Opština Palilula izdvaja 100 miliona dinara za asfaltiranje (FOTO)

Navodeći da su divlje deponije jedan od gorućih problema, predsednik opštine kaže da će pokušati da se reši i to pitanje, a zahvalan je građanima što prepoznaju trud i rad nadležnih

  • 2

Na teritoriji opštine Palilula u naredna dva meseca biće asfaltirane 32 ulice, najavio je danas predsednik opštine Aleksandar Jovičić, navodeći da je za tu namenu iz budžeta izdvojeno 100 miliona dinara.

Jovičić je, tokom obilaska radova na asfaltiranju ulice Nova 2 u naselju Popova bara u Borči, rekao da su građani još pre 10 godina podneli zahtev za asfltiranje, koji je, kako kaže, pronadjen u arhivi opštine.

- Kao što vidite odmah smo izašli na teren i krenuli da reagujemo - rekao je Jovičić novinarima i napomenuo da će oko 2.000 građana posle sređivanja saobraćajnica živeti u humanijim i boljim uslovima.

Foto: Opština Palilula

Kako kaže, biće asfaltirane ulice u naseljima Krnjača, Borča, Popova bara, Ovčanski put i deo Mirijeva koji pripada opštini Palilula.

Foto: Opština Palilula

- Za sledeću godinu izdvojićemo još 60 miliona dinara gde ćemo asfaltirati još 15 ulica. Mi ćemo za godinu i po dana asfaltirati 45 ulica na teritoriji naše opštine što je zaista veliki uspeh. Takođe, u ovom delu naše opštine obezbedićemo preko 1.100 kanti za otpad - najavio je Jovičić.

Navodeći da su divlje deponije jedan od gorućih problema, predsednik opštine kaže da će pokušati da se reši i to pitanje, a zahvalan je građanima što prepoznaju trud i rad nadležnih.

Foto: Opština Palilula

- Radovi su u toku, puno mi je srce što su građani prepoznali naš rad i odgovornost koju imaju grad Beograd i opština Palilula. Obećavamo da ćemo u narednim mesecima krenuti u uređenje javne rasvete, komunalnih delatnosti, kontejnera, kišne kanalizacije, fekalne kanalizacije koju smo počeli u naselju Krnjača - kazao je Jovičić.

On je izrazio zadovoljstvo što se, kako kaže, konačno nešto menja na bolje u toj opštini posle 20 godina.

Foto: Opština Palilula

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Konstantin Konstantinovic

    30. avgust 2017 | 14:05

    Molimo predsednika opstine Palilula da asfaltira i ulice u centu grada oko opstine , 27 marta, donji deo takvoske, deo cvijiceve, deo starine novaka i druge ulice u centru Beograd. Znamo da je stavanje asfala na njive uzaludan posao ali molimo da ipak sredi centar... zadnji put su ulice bile sredjen pre 5-6 godina.. od tada haos. Ugao starine novaka i 27 marta..

  • Dijana

    30. avgust 2017 | 15:36

    Najlepši predsednik opštine😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA