Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović uručila đačke torbe prvacima (FOTO)

Obraćajući se đacima i njihovim roditeljima Irena Vujović je istakla da će opština Savski venac nastaviti da ulaže u školske ustanove sa ciljem da učenicima obezbedi što bolje uslove za rad

  • 0

Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović i član Opštinskog veća Vladimir Novaković posetili su Osnovnu školu "Isidora Sekulić"i tom prilikom prvacima uručili đačke torbe sa školskim priborom i knjige "Pažljivkova pravila u saobraćaju".

Obraćajući se đacima i njihovim roditeljima Irena Vujović je istakla da će opština Savski venac nastaviti da ulaže u školske ustanove sa ciljem da učenicima obezbedi što bolje uslove za rad.

- U predstojećoj školskoj godini posvetićemo se radu na boljem i kvalitetnijem obrazovanju svih osnovaca, kroz uvođenje besplatnih edukativnih i sportsko-rekreativnih programa. Pored đačkih torbi za prvake, svim osnovcima od 1. do 4. razreda obezbedili smo, u saradnji sa FIZIO centrom, besplatne preglede posture tela i časove korektivne gimnastike - rekla je predsednica opštine.

Foto: Opština Savski venac

Opština Savski venac je i ove godine izdvojila sredstva za poklon prvacima u vidu đačke torbe i školskog pribora, kao i knjige i radne sveske "Pažljivkova pravila u saobraćaju", koje je obezbedila Agencija za bezbednost saobraćaja, kako bi se naši najmlađi sugrađani, na njima prilagođen način, edukovali o pravilima u saobraćaju. Na teritoriji opštine Savski venac u šest osnovnih i tri specijalne škole ove školske godine upisano je 328 učenika.

Foto: Opština Savski venac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA