Mali otkrio plan za Beograd: Na zahtev građana, gradimo nove teretane na otvorenom (FOTO)

- Ovo je 62. teretana na otvorenom koju je izgradilo "Zelenilo" - rekao je Mali. Do kraja godine biće postavljene još dve

  • 9

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas novu teretanu na otvorenom na šetalištu 25. maj, koju je uredilo JKP "Zelenilo – Beograd". Mali je istakao da će grad nastaviti da realizuje ovakve projekte jer sve veći broj građana vežba na otvorenom i vodi računa o zdravom načinu života.

Sređivanje dvorišta vrtića "Zmajčić" na Zvezdari (FOTO)

– Ovo je 62. teretana na otvorenom koju je izgradilo "Zelenilo". Projekat se pokazao kao veoma koristan za građane Beograda jer imaju priliku da provode više vremena napolju i vode zdraviji život. Zato ćemo nastaviti da radimo na ovakvim i sličnim projektima. Do kraja godine biće urađene još dve teretane na otvorenom, pa će ih u gradu biti ukupno 64 – rekao je Mali.

Foto: Beoinfo

Gledaćemo da u narednih nekoliko godina, dodao je Mali, intenziviramo aktivnosti poput ove, jer sve veći broj građana vežba napolju i potreba za ovakvim teretanama raste.

Teretana je urađena na zahtev ljudi koji ovde vežbaju. Odbornik SNS-a je zvanično pokrenuo inicijativu vezanu za teretanu koju danas otvaramo, mi smo to usvojili i ovo je još jedan primer kako, zajedno sa građanima, Skupština grada i javna preduzeća mogu da promene neke stvari u našem gradu. Na taj način zajednički stvaramo lepši Beograd – poručio je Mali.

Foto: Beoinfo

Događaju je prisustvovao član Gradskog veća Momčilo Čulić, v. d. sekretara za sport Zoran Jovanović, kao i direktor JKP "Zelenilo - Beograd" Slobodan Stanojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale79

    6. septembar 2017 | 17:18

    Bravo Siniša za projekat je extra i treba da Treniraju a ne da se Drogiraju

  • JA

    6. septembar 2017 | 17:03

    Sve je to super,ali sta je sa drugim opstinama.Naselje Altina u Zemunu ima preko 20000 stanovnika a nemaju ni obicne parkove i igralista za decu.Deca sa Altine nemaju gde da provode vreme a hocemo da ih sportski obrazujemo.

  • Bojan

    6. septembar 2017 | 16:46

    Sve je to super...ali samo za Beograd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA