≫ 

Organizovali se po kiši, gorele baklje zbog belog zlata: Originalna akcija u čuvenom beogradskom kraju (FOTO) (VIDEO)

Momci su se sami organizovali, sve sredili i onda simbolično staro i mlado je iskoristilo sređni prostor da gleda meč Orolva u polufinalu i finalu

  • 6

Miljakovac je kraj koji je poznat po tome kako kolektivno slavi uspehe nacionalnog tima i sve verske praznike. Oni su još jednom pokazali koliko su originalni, kada su organizovali akciju za stare i mlade.

Dokaz o jednoj košarkaškoj zemlji: U mraku, na 'ladnom betonu, gledaju Srbiju i raduju se (FOTO)

Artiljerija na Miljakovcu zbog Božića: Vatromet i bakljada o kojoj se priča (VIDEO)

Cilj je bio da se sredi čuveni deo "kod koševa", kako bi na adekvatan način i u lepom okruženju moglo da se proslavi finale Eurobasketa, jer su naši momci svakako već imali medalju u rukama, ostalo je samo da sačekamo i vidimo koju će uzeti.

Foto: Telegraf

Momci sa Miljakovca nisu čekali da neko drugi uradi to umesto njih, već su, podstaknuti uspehom Orlova, odlučili da preuzmu inicijativu, i srede prostor kako bi sa uživanjem na betonu mogli da gledaju finalni meč Orlova.

Foto: Telegraf

U današnjem društvu, gde svako juri svoju brigu, ovakva incijativa se ne može videti često.

Foto: Telegraf

Pogledajte kako je to izgledalo:

Daljinac

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velja CZBG

    18. septembar 2017 | 11:58

    Bravo ljudi! Uspeli ste da vratite stari sjaj Miljaakovcu i cuvenim kosevima! Znam dobar deo tih momaka. Tu ima ljudi iz raznih sfera zivota i mogu reci da su svi dobri i vaspitani momci... Studenti, sportisti, srednjoskolci, ucenici, lokalni odbornici, mesari itd. itd. i svima je isti cilj - VRACANJE STAROG SJAJA, DRUZENJA, SLOGE I ZDRAVE ATMOSFERE! Jos jednom BRAVO I HVALA za ovakvo pozrtvovanje bez zelje za prikupljanjem nekih jeftinih poena i pluseva! Prava prica lokalnog tipa bez icije pomoci! Imate moju podrsku! Vasa deca ce tu odrastati kao i moja sto odrastaju!

  • Konstantin Veliki

    18. septembar 2017 | 10:36

    Sve te huligane traba pohapsiti !!! Kako to slavis ,a palis, bije se i rasturas tudju imovinu. Ko ja je to vrsta slavlja? Bas me zanima sturcno misljnje psihologa .

  • Ljuba

    18. septembar 2017 | 11:31

    Svaka cast momcima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA