Obnovljeni toaleti u svim osnovnim školama na Savskom vencu (FOTO)

Prema rečima predsednice opštine Irene Vujović najavljena obnova toaleta u svih šest osnovnih škola na Savskom vencu je završena

  • 1

Akciju obnove toaleta u osnovnim školama Opština Savski venac započela je krajem prošle godine, sanacijom mokrih čvorova u četiri osnovne škole: "Petar Petrović Njegoš", "Vojvoda Mišić", "Stefan Nemanja" i "Vojvoda Radomir Putnik".

Akcija je nastavljena tokom leta i radovima je obuhvaćeno kompletno renoviranje još šest toaleta u OŠ "Vojvoda Mišić", četiri toaleta u OŠ "Vojvoda Radomir Putnik" i jednog toaleta u OŠ "Petar Petrović Njegoš", kao i demontažu starih i postavljanje novih vrata, zamenu vodokotlića i slavina u osnovnim školama "Radojka Lakić" i "Isidora Sekulić", a ukupna vrednost ovih radova iznosila je 6,5 miliona dinara.

Foto: Promo

Prema rečima predsednice opštine Irene Vujović najavljena obnova toaleta u svih šest osnovnih škola na Savskom vencu je završena.

Foto: Promo

- Toaleti u osnovnim školama su bili u jako lošem stanju i to je ono na šta su nam direktori škola najviše ukazivali. Zatečeno loše stanje u našim školama je još jedan pokazatelj nemara prethodnog opštinskog rukovodstva, koje se bavilo asfaltiranjem nekategorisanih puteva, koji na Savskom vencu ne postoje, a nisu se setili da renoviraju toalete u školama. Zahvaljujući dobroj saradnji između Opštine i Osnovnih škola rešeni su gorući problemi, a mi svakako i u narednom periodu nastavljamo da u skladu sa našim nadležnostima izlazimo u susret potrebama škola, a kada to kažem mislim pre svega, na potrebe dece koja pohađaju ove školske ustanove – rekla je Irena Vujović.

Foto: Promo
Foto: Promo

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos ssss

    4. oktobar 2017 | 22:45

    nije beograd srbija. ima jos skola u srbiji , pocni te sa ostslim skolama ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA