Opštine u Beogradu koje neće praviti žurku za Novu godinu: Jedna od njih je i Novi Beograd!

Umesto koncerata najavljuje se podela novogodišnjih paketića deci

  • 0

Neki razmišljaju o raspodeli novca na vreme i unapred, pa je tako, već sada, opština Novi Beograd poručila građanima da ovog 31. decembra, gotovo sigurno, neće organizovati proslavu dočeka Nove godine. Po svemu sudeći, to neće uraditi ni Opština Palilula.

Mali objašnjava novogodišnju rasvetu u septembru: Neću poslednji da kitim Beograd, 25. decembra! Moskva je već okićena (FOTO)

Da li ćete biti gosti svoje opštine ili ćete ići tamo gde svira vaš omiljeni bend, odluka je na vama. Samo što će ponuda ove godine, sva je prilika, biti siromašnija.

Zasad je sigurno da će na Novom Beogradu obeležavanje biti skromnije.

- Opština Novi Beograd ove godine neće organizovati doček Nove godine, već će praznici biti obeleženi tradicionalnom podelom besplatnih novogodišnjih paketića novobeogradskim mališanima - rečeno je iz ove opštine.

Foto: Tanjug/Milutin Marković

Planiranje dočeka na Paliluli, tačnije u Borči još nije zaživelo niti je sigurno da će ga biti, a organizatori računaju da imaju još dovoljno vremena pred sobom, piše Blic.

ZEMUN IMA NAJDUŽU TRADICIJU

- Prošla proslava nije finansirana iz budžeta, nego su privrednici sa teritorije opštine donirali novac za proslavu. Još je rano za razmatranje dočeka. Moguća je organizacija manifestacije humanitarnog karaktera, a možda ne bude ničega osim tradicionalne priredbe i podele paketića deci sa Palilule - nezvanične su informacije iz opštine Palilula.

Najdužu tradiciju lokalnih dočeka ima svakako onaj u Zemunu. Njega organizuje udruženje građana „Moj grad 11080“, uz podršku opštine, ali i drugih lokalpatriota.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA