Peti LINK2job sajam zapošljavanja 20. oktobra u hotelu Jugoslavija

Tokom prethodnih godina sajam je posetilo preko 15.000 ljudi, ponuđeno je preko 700 radnih mesta, dok je oko 10.000 posetilaca besplatno dobilo vredne kurseve za profesionalno usavršavanje

  • 1

Centar za razvoj karijere (CCD), pod pokroviteljstvom grada Beograda, a u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, poziva vas na peti Sajam zapošljavanja LINK2job, koji će se održati 20. oktobra u Banket sali hotela Jugoslavija i na kome se očekuje ponuda preko 250 radnih mesta.

Tokom prethodnih godina sajam je posetilo preko 15.000 ljudi, ponuđeno je preko 700 radnih mesta, dok je oko 10.000 posetilaca besplatno dobilo vredne kurseve za profesionalno usavršavanje.

LINK2job je odlična prilika kako za mlade ljude u potrazi za poslom, tako i za kompanije koje žele da pronađu adekvatan kadar i da se predstave u najboljem mogućem svetlu. Posebnost ovog sajma, pored praktičnih i stručnih predavanja, biće motivacioni govori na temu pozitivnog stava u životu. Gost domaćin tom prilikom biće košarkašica i predsednica ŽKK Crvena zvezda Nataša Kovačević.

Foto: Promo

Svakako će, već tradicionalno, biti prisutan i DesignStudio tim, koji će svim zainteresovanim posetiocima pružiti priliku da se fotografišu za profesionalnu fotografiju za CV. Za veće šanse na budućim konkursima za posao, LINK2job posetiocima obezbeđuje i besplatne Microsoft Office kurseve, kao i kurseve engleskog jezika.

Takođe, predstavnici kompanija održaće realistične simulacije intervjua za posao u Job Box delu, gde će svaki posetilac iskusiti kakav je osećaj biti licem u lice sa poslodavcem i tako saznati kako da izbegne greške u komunikaciji kada dođe u priliku da se zaista izbori za željenu poziciju.

Foto: Promo

Više o LINK2job sajmu zapošljavanja možete saznati na zvaničnom sajtu www.link2job.eu.

Pozivamo vas da svojim prisustvom uveličate ovaj događaj i ispratite zanimljiv propratni program, koji će okupiti i mnoge ugledne stručnjake i predstavnike kompanija.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA