≫ 

Pitali smo posetioce da li im nedostaju pljeskavice na Sajmu knjiga: Odgovori su najveće iznenađenje! (VIDEO)

Pljeskavica je nezaobilazna za različite generacije Beograđana i gostiju, bez obzira da li se na sajmu izlažu knjige, automobili, drveni nameštaj ili promovišu putovanja

  • 5

Na Beogradskom sajmu danas je svečano zatvoren 63. praznik knjige, tradicionalne manifestacije koja okupi zaljubljenike u pisanu reč.

Zatvoren 63. Sajam knjiga, sledeće godine počasni gost Maroko

Većina posetilaca, nakon višečasovnog razgledanja i kupovine, reši da predahne i napuni baterije uz obrok, na svežem vazduhu - kod čuvenih roštilj majstora.

Pljeskavica je nezaobilazna za različite generacije Beograđana i gostiju, bez obzira da li se na sajmu izlažu knjige, automobili, drveni nameštaj ili prmovišu putovanja.

Ipak, ove godine taj užitak je izostao, jer su domaćini rešili da iz sajamskog ambijenta uklone proizvode od mesa, ćumur i sve kioske na kojima se roštilj pripremao.

Da li je ova novina iznenadila posetioce, ali i koliko tačno čitaju, naša T now ekipa proverila je na Sajmu knjiga i Media marketu. Svi su bili jednoglasni: niko nije tu dolazi zbog pljeskavica, već zbog knjiga, a pošto su svi bili raspoloženi za razgovor, pitali smo ih i ko je napisao "Seobe". Iznenadićete se kakve smo odgovore dobili.

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Matori

    29. oktobar 2017 | 15:00

    Изгледа да ови што шатро воле само књиге не знају ко је написао Сеобе, док они што воле и књиге и пљеке знају.

  • Stefan

    30. oktobar 2017 | 04:36

    Pljeskavuce su za radnike na mešalici, intelektualci ne žive na džank fudu i prestanite da pravite guču od svake kulturne manifestacije u zemlji. Zamislite da negde u svetu tako uzmu da prodaju pljeskavice ispred muzeja na šta bi to ličilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA