Pripremite zalihe: Bez vode danas Vračar i Umka

Za sve informacije, potrošači se mogu obratiti kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 011-3606-606

  • 0
Panorama Beograda - voda, česma, nestanak vode Foto: Milena Đorđević, Pixabay

Potrošači naselja Umka, na opštini Čukarica, biće danas bez vode od 6 do 20 sati, dok će stanovnici Vračara bez vode biti u periodu od 8.30 do 14 časova.

Beograđani, spremite zalihe: Zbog ispiranja mreže, neke opštine ostaće bez vode, postoji mogućnost zamućenja tokom radova

Kako se navodi u saopštenju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija” potrošači se mole da pripreme neophodne količine vode za piće i osnovne potrebe, dok će za najnužnije potrebe pijaćom vodom biti obezbeđene autocisterne.

Za sve informacije, potrošači se mogu obratiti kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3-606-606. Dodatne informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži dostupne su na veb sajtu JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar danas će u periodu od 8.30 do 14 časova bez vode ostati potrošači u ulicama Mutapovoj (između ulica Makenzijeve i Bore Stankovića) i Tamnavskoj.

Foto: flickr/Paweł

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, saopštilo je Javno preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija" i pozvalo potrošače da pripreme zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb adresi www.bvk.rs , navodi se u saopštenju.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA