Predsednica opštine Savski venac Irena Vujović ispratila još sto penzionera na Taru

Do sada je 600 penzionera sa Savskog venca putovalo na besplatne dvodnevne izlete koji, pored obilaska Tare, uključuju posetu manastiru Pustinja i etno selu Drvengrad.

  • 2

Predsednica Gradske opštine Savski venac Irena Vujović jutros je ispratila još sto penzionera na besplatan dvodnevni izlet na Taru, koji organizuje opština.

Ona im je poželela srećan put i lep provod i najavila nastavak besplatnih dvodnevnih izleta, kao i brojna iznenađenja za najstarije u narednom periodu.

Do sada je 600 penzionera sa Savskog venca putovalo na besplatne dvodnevne izlete koji, pored obilaska Tare, uključuju posetu manastiru Pustinja i etno selu Drvengrad. Za sve je obezbeđen hotelski smeštaj i hrana, kao i lekarska ekipa koja ide u pratnji sa njima.

- Penzioneri se sa ovih putovanja vraćaju prepuni pozitivnih utisaka i to je ono što nam je najvažnije, stoga smo odlučili da u narednom periodu nastavimo sa organizovanjem besplatnih dvodnevnih izleta, a našim penzionerima ćemo prepustiti da odaberu destinaciju u Srbiji koju žele posetiti – kaže Irena Vujović.

Foto: Promo

Ona je ujedno pozvala sve penzionere da se od sutra prijave za besplatnu beogradsku senior karticu, putem koje će moći da ostvare brojne popuste.

- Prijavu mogu izvršiti na šalteru u opštini, a naši službenici su tu da im pomognu oko popunjavanja formulara – rekla je Irena Vujović.

Sa penzionerima su na Taru otputovali članovi Veća GO Savski venac Uroš Tripković i Danijela Mirjanić, a njihov povratak se očekuje sutra u večernjim časovima.

Foto: Promo

Informacije o besplatnim programima za penzionere u organizaciji opštine, mogu se dobiti svakog radnog dana pozivom na broj telefona 2061-800 ili putem i-mejl adrese besplatno@savskivenac.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DD

    31. oktobar 2017 | 20:29

    Mogli bi da budu origonalniji....sta je 600, tesko da ce do izbora da dostignu Šapića

  • Margit

    1. novembar 2017 | 22:17

    Sta je sa Novosadskim penzionerima oni su samo glasacka masina a negde da se vode besplatno ne dolazi u obzir

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA