Dečija pijaca za sve Zvezdarce uz druženje sa junacima crtanog filma "Patrolne šape"

Učesnici na Dečijoj pijaci biće deca predškolskih ustanova i učenici osnovnih škola koje se nalaze na teritoriji opštine Zvezdara

  • 0

JKP "Gradske pijace" i GO Zvezdara za sve Zvezdarce organizuju Dečiju pijacu na pijaci "Mirijevo" u subotu, 04. novembra Svečano otvaranje u 11 časova (Matice srpske 43).

Prisutnima će se obratiti mr Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace", Miloš Ignjatović, predsednik GO Zvezdara i dr Budimir Grubić, direktor JKP "Veterine Beograd".

Učesnici na Dečijoj pijaci biće deca predškolskih ustanova i učenici osnovnih škola koje se nalaze na teritoriji opštine Zvezdara. Posetioci manifestacije imaće prilike da uživaju u različitim radionicama, izložbama, da se upoznaju sa raznovrsnim sekcijama škola, a najmlađi učesnici, predstaviće svoje veštine i kreativnost na radionicama na temu "voće i povrće", kao i scenskim nastupima. Ljubitelji pasa, na Dečijoj pijaci imaće priliku da usvoje psa iz gradskog prihvatilišta i pruže mu novi dom, a svi psi biće odeveni u posebno dizajnirana odela omiljenih junaka crtanog filma "Patrolne šape".

Foto: Promo

Učesnici manifestacije pokazaće i svoje veštine i talenat u muzičko-scenskom nastupu kroz recitale, nastupe školskih horova, dramatizaciji predstava, reviji maski, kao i izvođenju narodnih igara.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA