Licitacijom do poslovnog uspeha: Gradske pijace raspisale javnu licitaciju za dodelu pijačne opreme

Po prvi put na javnoj licitaciji naći će se najsavremenije boks tezge, urađene po uzoru na bokseve na čuvenim španskim pijacama, koji se nalaze na pijaci "Vidikovac" i nove tezge na pijacama "Kalenić" i "Skadarlija"

  • 0

Posle kratke letnje pauze, Gradske pijace raspisale su javnu licitaciju za dodelu pijačne opreme.

Za preko 100 tezgi, rashladnih vitrina i ramova namenjenih individualnim poljoprivrednim proizvođačima i preduzetnicima, svi zainteresovani imaće priliku da licitiraju 04.11.2017. godine sa početkom u 14 časova u prostorijama pijace "Kalenić", ulica Maksima Gorkog bb.

Po prvi put na javnoj licitaciji naći će se najsavremenije boks tezge, urađene po uzoru na bokseve na čuvenim španskim pijacama, koji se nalaze na pijaci "Vidikovac" i nove tezge na pijacama "Kalenić" i "Skadarlija". Pored navedenih pijaca, oglašena pijačna oprema, nalazi se i na pijacama "Zeleni venac", "T.C. Novi Beograd", "Blok 44", "Zemun", "Zvezdara", "Mirijevo", "Dušanovac", "Banovo brdo", "Banjica", "Gornja varoš", "Miljakovac" i "Braće Jerković". Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650,00 do 120.000,00 dinara, dok je rok za preuzimanje licitacionog broja 24 sata pre početka licitacije.

Gradske pijace raspisale su i Oglas za prikupljanje zatvorenih pismenih ponuda za izdavanje u zakup pijačne opreme na pijaci "Otvoreni tržni centar – Novi Beograd". Lica koja su zainteresovana za zakup pijačne opreme na navedenoj pijaci, mogu podneti zatvorenu pismenu ponudu u direkciji preduzeća do 03.11.2017. godine, a otvaranje ponuda obaviće se 06.11.2017. godine u 12 časova.

Samo u dane vikenda kroz kapije beogradskih pijaca prođe preko 30.000 sugrađana. Gradske pijace Vam nude mogućnost da predstavite svoju ponudu Beograđanima, koji se snabdevaju na pijacama u sistemu preduzeća i obezbedite uspešnu i sigurnu budućnost.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA