Nezapamćene gužve u Beogradu: Ceo grad blokiran, ne izlazite ako nije hitan slučaj u pitanju (FOTO)

Ceo grad izgleda kao da je pod mitingom

  • 10

Na ulicama Beograda u popodnevnim časovima stvorene su velike saobraćajne gužve i gotovo je ceo grad u "crvenom". Svi pravci su zakrčeni: u oba smera na Brankovom mostu, Brankovoj ulici i na Zelenom vencu, kao i na autoputu kroz Beograd i mostu Gazela. Na "Zelenjaku" stoji na stotine ljudi, kao na mitingu.

ZABORAVITE GUŽVU U BEOGRADU: Ovako izgleda kolaps iako postoji 50 TRAKA (VIDEO)

Saobraćaj se odvija usporeno zbog velikih gužvi i kroz Bulevar Mihajla Pupina i Bulevar Nikole Tesle, kao i kroz Kneza Miloša, Takovsku i ulice oko Slavije.

Velike gužve su i na Ibarskoj magistrali u oba smera.

Zbog brojnih radova na saobraćajnicama širom grada gužve u saobraćaju su postale uobičajene u Beogradu, a stanje se dodatno pogorša čim padne kiša.

Printksin: naxi.rs

Gužve su ovog popodneva udarna vest i na društvenim mrežama, pa sa svih strana prestonice stižu informacije o zastojima, čekanjima...

- U Beogradu su gužve koje ja ne pamtim, ne izlazite iz kuće ako nije hitno, bar do 19h - napisao je jedan Beograđanin.

- Pola sata čekam neki autobus u kom će biti mesta da mogu da uđem - komentariše nezadovoljna sugrađanka na stajalištu na Zelenom vencu.

Printksin: naxi.rs

Neobavešteni bi mogli da pomisle da je na Zelenom vencu nekakav miting.

- Kako stignu na okretnicu, autobusi se napune brzinom svetlosti. U onaj u koji sam ja ušla, natiskalo se toliko ljudi da narednih nekoliko stanica niko nije mogao da uđe - žali se jedna žena iz Zemuna.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA