Besplatan boravak u "Pionirskom gradu" za sve osnovce sa Savskog venca

Direktor SRC "Pionirski grad" Ljubomir Jovanović istakao je da, godinama unazad, Pionirski grad, u saradnji sa Gradom Beogradom, organizuje besplatne letnje i zimske kampove za decu, koji se sastoje iz zabavnih, edukativnih i sporstkih radionica

  • 0

Predsednica Gradske opštine Savski venac Irena Vujović posetila je danas Sportsko-rekreativni centar "Pionirski grad", gde je za učenike svih osnovnih škola sa Savskog venca Opština organizovala besplatan boravak u trajanju od četiri sata.

- Kao što smo i najavili, ove školske godine opština Savski venac organizuje veliki broj vannastavnih aktivnosti za naše osnovce, kako bismo im omogućili da svoje vreme provedu na što kvalitetniji način. Pored brojnih besplatnih edukativnih i sportsko-rekreativnih sadržaja koji su našim mališanima na raspolaganju u DKC Majdan, odlučili smo da za sve osnovce sa teritorije opštine organizujemo i besplatan boravak u Sportsko-rekreativnom centru "Pionirski grad"- rekla je Irena Vujović.

Foto: Opština Savski venac

Ona je istakla da se za ovaj program prijavilo 1750 osnovaca sa Savskog venca, koji će tokom boravka u Pionirskom gradu u trajanju od četiri sata imati priliku da učestvuju u različitim edukativnim radionicama i da se oprobaju u sportsko-rekreativnim aktivnostima na sportskim terenima. Za sve učenike je obezbeđena užina, kao i autobus koji će ih prevoziti od škole do Pionirskog grada.

Foto: Opština Savski venac

- Pored boravka u Pionirskom gradu, za naše osnovce od 1. do 4. razreda organizovali smo i besplatnu školu engleskog, nemačkog i ruskog jezika, koja uskoro počinje sa radom u prostorijama Opštine - rekla je Irena Vujović, ističući da se mnogo programa realizuje na inicijativu roditelja, dece ili direktora škola, a da se Opština trudi da, u skladu sa mogućnostima, izađe u susret svim inicijativama koje se tiču besplatnih sadržaja za decu.

Direktor SRC "Pionirski grad" Ljubomir Jovanović istakao je da, godinama unazad, Pionirski grad, u saradnji sa Gradom Beogradom, organizuje besplatne letnje i zimske kampove za decu, koji se sastoje iz zabavnih, edukativnih i sporstkih radionica.

Foto: Opština Savski venac

- Opština Savski venac, sa kojom imamo odličnu saradnju, je za svoje osnovce obezbedila boravak u Pionirskom gradu. Ove nedelje imamo grupu učenika od 5. do 8. razreda, za koje je organizovan sportski dan, a sledeće nedelje ćemo ugostiti mališane od 1. do 4. razreda, za koje su predviđene radionice zabavnog, edukativnog i sportsko-rekreativnog karaktera, koje će voditi naši instruktori - rekao je Jovanović, dodavši da je u planu izgradnja novih objekata, sportskih terena i bazena u SRC "Pionirski grad".

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA