BOLESNO: Beograđanka došla u Urgentni izujedanih butina i priznala da je mazala paštetu po vagini, a onda joj je prišao pas!

Nikome nije jasno zašto se mazala paštetom

  • 50

Nakon priče o Beograđaninu koji je hitno primljen zbog bolova, pa doktorima priznao da mu je cela jabuka "slučajno" upala u anus, stiže još jedan mnogo morbidniji digađaj koji se desio u jednoj zdravstvenoj ustanovi pre tri godine u Beogradu. Ovog puta, doktori su morali da zakrpe izgrižene genitalije žene!

Imam celu jabuku u anusu: Beograđanin došao u Urgentni s najbizarnijom povredom i smešnim objašnjenjem otkud voćka u guzi

Naime, kako saznajemo od bivšeg zdravstvenog radnika, kod doktora je hitno dovezena žena, čije su povrede zaprepastile lekare.

- Imala je neverovatno bolnu grimasu kada je stigla i ozbiljno je krvarila. Čim sam je pogledao, bilo mi je jasno da su joj izgrižene genitalije i butine, kao i da je to učinio neki pas. Moja pretpostavka je da ju je napao, ali mi nije bilo jasno kako joj je napravio takve povrede - u šoku nam je ispričao zdravstveni radnik koji je pregledao ženu.

Foto: Profimedia, Alamy

Izranjavana žena je ubrzo sama priznala šta se dogodilo od straha da se nešto ne iskomplikuje ukoliko prećuti neki detalj. Doduše, njena priča ima dosta "šupljina".

- Namazala sam vaginu paštetom i moj doberman me napao čim je osetio miris. Pokušala sam da mu pobegnem, ali, što sam se više opirala, to je bilo gore. Nije prestajao da me grize - rekla je očajna žena.

Nije objasnila do kraja zašto se uopšte mazala paštetom po genitalijama, kao ni kako je na kraju uspela da se odbrani. Kako su nam doktori, koji su tad radili u ovoj zdravstvenoj ustanovi, rekli, dobro je da je uspela da izvuče živu glavu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pda

    9. novembar 2017 | 06:30

    Sledeci put namazi pastetu na glavu,ionako ti nicemu ne sluzi.

  • BIJELJINA

    8. novembar 2017 | 22:54

    htjela je da je doberman jezikom zadovolji pa je izujedao umjesto da odradi posao. bolest teska.

  • palica

    9. novembar 2017 | 00:56

    sta reci, toliko ljudi zeli ***** a ona daje psu da joj lizee.. pa daj nekom manijaku bar da ne napadaju decu!.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA