Aleksandar Jovičić ugostio najmlađe balerine sa Palilule (FOTO)

On je poručio da će opština pomoći logistikom i novcem devojčicama da se pripreme i otputuju na sledeću olimpijadu u Sofiji koja se održava krajem godine

  • 2

Predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić primio je danas male balerine iz baletskog studija "Flex", koje su na Drugoj Balkanskoj olimpijadi osvojile 12 zlatnih, 3 srebrne i 1 bronzanu medalju.

- Ja sam oduševljen time koliko ste vi lepe i talentovane. Ponosan sam na svaku vašu medalju i presrećan sam što ste došle da zajedno proslavimo vaš uspeh. Reći ću vam iskreno da opština Palilula odavno nije imala lepše i bolje promotere u Evropi i svetu - rekao je Jovičić u razgovoru sa malim balerinama.

Foto: Opština Palilula

On je poručio da će opština pomoći logistikom i novcem devojčicama da se pripreme i otputuju na sledeću olimpijadu u Sofiji, koja se održava krajem godine, a da od njih očekuje da se i sa tog takmičenja vrate sa medaljama i da se zajedno raduju uspehu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No name

    9. novembar 2017 | 17:21

    Divna vest! Konacno da je neko posvetio paznju nasim mladim balerinama, koje nizu uspehe na takmicenjima, za koje se jako malo zna!

  • gorgeous

    14. novembar 2017 | 11:37

    zašto one sede polugole u njegovoj kancelariji, neukusno je. da su na bini i nastupaju to je onda potpuno druga priča, a ovako....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA