Linija 94 menja trasu: Evo dokle će sada ići

Biće produžena trasa autobusa 94

  • 27

Od 19. novembra stanovnici Resnika imaće direktnu autobusku liniju do Novog Beograda, kada će biti puštena nova linija 94 koja je produžena do Ulice Edvarda Griga, gde je izgrađena nova okretnica.

Ponovo radi fontana na Slaviji

Zahvaljujući inicijativi gradske opštine Rakovica, koja je reagovala na veliki broj molbi koje su građani uputili, stanovnicima Resnika će odlazak na posao, škole, fakultete biti olakšan.

Linija 94 koja se kretala od Novog Beograda do okretnice u Borskoj ulici na Miljakovcu, sada će okretati na novom stajalištu koje se nalazi u blizini Doma zdravlja.

Ova linija će se od okretnice koja je za sada poslednja stanica, kretati sledećim ulicama: Borska-Miška, Kranjca-Patrijarha Dimitrija, Oslobođenja Rakovice -Kružni put, Kijevo - Slavka Miljkovića do novoizgrađene okretnice u ulici Edvarda Griga.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    16. novembar 2017 | 23:34

    Bravo Resnika Sity ! uvek sam govorio da je Beograd predgradje Resnika .. Resnik je centar grada !

  • Miljakovcanin

    18. novembar 2017 | 16:23

    Sram vas bilo!!!Da nam vratite 94 da se okrece na Miljakovcu zato sto ce sada svi autobusi biti puni i prljavi zato sto je resnik i sam takav!!!autobus 94 je bio simbol Miljakovca mnogo ljudi bi zeleli da je tako ostalo...Molimo vas da nam vratite imajte makar malo razuma kad vas vec pamet ne sluzi..

  • Nebitna osoba

    18. novembar 2017 | 00:08

    VRATITE OKRETNICU MILJAKOVCU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA