JKP "Gradske pijace" uskoro raspisuju oglas za javnu licitaciju za pijačnu opremu na beogradskim pijacama

Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650,00 dinara do 120.000,00 dinara

  • 0

JKP "Gradske pijace" raspisaće licitaciju za dodelu na korišćenje preko 150 tezgi, rashladnih vitrina i ramova, koji se nalaze na atraktivnim mestima beogradskih pijaca.

Zainteresovani poljoprivredni proizvođači, vlasnici samostalnih trgovinskih i zanatskih radnji, mogu konkurisati za tezge na pijacama "Zeleni venac", "Skadarlija", "Kalenić", TC "Novi Beograd", "Blok 44", "Zemun", "Mirijevo", "Zvezdara", "Dušanovac", "Banovo brdo", "Vidikovac", "Banjica", "Gornja varoš", "Miljakovac", "Braće Jerković" i "Senjak".

Početna licitaciona cena utvrđena je u iznosu od 3.650,00 dinara do 120.000,00 dinara. Kako bi osigurali svoje mesto na jednoj od pijaca koje se nalaze u sastavu JKP "Gradske pijace", potrebno je da najkasnije 24 sata pre održavanja javne licitacije preuzmete licitacioni broj u upravi pijace gde se nalazi predmetna pijačna oprema i dođete u salu Skupštine opštine Vračar, dana 09. decembra u 14 časova, kada će biti održana javna licitacija.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA