Sara Jo i Nevena Božovic na "Future parku"

Njima će se na sceni pridružiti Maja Žeželj i Ruža Rupić, njihove naslednice i mlade koleginice, sa samo jednim ciljem - da pruže gostima sjajan provod i zaslade atmosferu

  • 0

Sara Jo i Nevena Božović, naše popularne pevačice, uzdanice domaćeg popa, nastupaju ove zime na najvećem zabavnom cyber parku u Evropi, Future parku, koji će se održati u Sali 4 Beogradskog sajma od 15. do 24. decembra.

Njima će se na sceni pridružiti Maja Žeželj i Ruža Rupić, njihove naslednice i mlade koleginice, sa samo jednim ciljem – da pruže gostima sjajan provod i zaslade atmosferu!

Na Future parku posetioce očekuju raznovrsni programi – od edukativnih panela, preko zabavnih sadržaja, sve do jedinstvene prilike da isprobaju tehnologiju virtuelne realnosti, učestvuju u Counter Strike turniru, oprobaju se u Airsoftu... Future park biće i sjajna prilika za posetioce da upoznaju i povežu se sa stručnjacima iz IT industrije, ali i da se druže sa svojim omiljenim YouTuberima kao što su Jana Dačović, Totemia, Yasserstain, Mudja i Ćale, Full Burazeri, Kika, Stuberi i mnogi drugi.

Na spektakularnom otvaranju Future parka, najsavremenijeg grada budućnosti koji će nići u srcu Beograda, nastupiće grupa "Lift", apsolutni idoli tinejdžera.

Karte za Future park dostupne su na svim prodajnim mestima Moj kiosk.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA