"Beogradska zima" ove godine bolja nego ikada! Pogledajte šta nas sve čeka

Već tradicionalno program će biti organizovan na Trgu republike, Trgu Nikole Pašića, platou ispred Skupštine Srbije, Sava centra, Svetogorske, Taša, ali Platoa ispred TC "Rajićeva" gde će biti promovisan novi gradski plato, Sava promenada, Kalemegdanska tvrđava...

  • 6

Manifestacija "Beogradska zima" koja će imati program na više od 15 lokacija u gradu, trajaće puna dva meseca, od 1. decembra 2017. do 31. januara 2018. godine.

Otkriveno ko peva za doček ispred Skupštine Srbije: Beograđanima će srećnu Novu 2018. poželeti najveće domaće zvezde

Već tradicionalno program će biti organizovan na Trgu republike, Trgu Nikole Pašića, platou ispred Skupštine Srbije, Sava centra, Svetogorske, Taša, ali Platoa ispred TC "Rajićeva" gde će biti promovisan novi gradski plato, Sava promenada, Kalemegdanska tvrđava...

"Beogradska zima" počinje 1. decembra u 17 časova na platou ispred opštine Zvezdara, gde će biti "Trg bajki".

Na Tašu će biti najveće klizalište u Beogradu, a na Trgu Nikole Pašića će, već tradicionalno, postojati klizalište, ali i dodatni programi: Semafor žurka, maskenbal, predstave za decu, besplatne školice klizanja... Postojaće i klizalište ispred Muzeja savremene umetnosti i na Adi ciganliji.

Na Kalemegdanskoj tvrđavi biće održan Novogodišnji dečji festival, a u ustanovi kulture "Vuk Stefanović Karadžić", "Bal za penzionere".

Prvog dana nove godine biće tradicionalno održana Ulica otvorenog srca, što je jedna od najlepših manifestacija u Beogradu.

Po prvi put ove godine osmišljen je projekat "Božićno seoce", koje će se nalaziti ispred hrama Svetog Save i trajati više od 20 dana.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    27. novembar 2017 | 20:16

    A u Kursumliji se ove zime odrzava festival pod nazivom Ko prezivi pricace,zatim ce se organizivati vikend lov na kradljivce sume sa Kosmeta,lov na vukove po opustelim selima i slicne manifestacije.Obe gradske prodavnice ce tokom zime vikendom raditi produzeno do cak 20h zbog putnika namernika a ulicno svetli ce raditi do duboko u noc sve do 22h.Na kraju ce se izvlaciti i tombola u gradskoj kafani Evropa gde je dzek pot i glavna nagrada obilazak Beograda prvi vikend posle novogodisnjih praznika kao i smestaj od 10 dana u barakama na Zrenjaninskom putu za pokusaj migracije u Beogradsku opstinu Borca Greda ili Borca 3 naselje za 2 osobe!Zanimljivosti nikad kraja u svim delovima nase nam drage Srbijice!!!Jupiiii

  • N

    27. novembar 2017 | 20:05

    "Šećerna vuna" style. Beograd puko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA