"Beogradska zima” počela manifestacijom "Trg bajki" na Zvezdari (FOTO)

Siniša Mali rekao je da će "Trg bajki" biti otvoren do 30. decembra, te da je programom predviđeno 80 koncerata, radionica, predstava i drugih sadržaja

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je večeras otvaranju "Trga bajki" ispred UK "Vuk Stefanović Karadžić", čime je započela manifestacija "Beogradska zima".

"Beogradska zima" ove godine bolja nego ikada! Pogledajte šta nas sve čeka

Počinju prijave za dobijanje besplatnih novogodišnjih paketića na Paliluli

Siniša Mali rekao je da će "Trg bajki" biti otvoren do 30. decembra, te da je programom predviđeno 80 koncerata, radionica, predstava i drugih sadržaja.

- U poslednje dve godine više od 120.000 ljudi prošlo je kroz "Trg bajki". Ova manifestacija označava početak "Beogradske zime", a spremili smo mnogo lepih iznenađenja za naše mališane.

Biće tu i srpskih narodnih bajki, što znači da će naši najmlađi imati priliku da nauče ponešto iz naše istorije i tradicije. Sutra na Trgu republike počinje manifestacija "Trg otvorenog srca". "Beogradska zima" se zahutava i trajaće naredna dva meseca - istakao je Mali i pozvao sugrađane da svakodnevno uživaju u raznovrsnom programu u gradu.

Foto: Promo

Ova godina bi trebalo da bude rekordna po prihodima iz turizma, naveo je Mali, i dodao da se Grad Beograd trudi da na ovaj način zaradi novac, ali da u isto vreme sugrađanima priredi pravu prazničnu atmosferu kakvu ovaj grad i zaslužuje.

Gradonačelnik je Beograđanima poželeo srećne novogodišnje praznike i naveo da su upravo praznici prilika da se provede kvalitetno vreme sa porodicom.

Direktor UK "Vuk Stefanović Karadžić" Svetislav Goncić pozvao je sugrađane da posete "Trg bajki" i naglasio da je ovaj događaj, prema iskustvu iz proteklih godina, pun pogodak.

Foto: Promo

Predsednik opštine Zvezdara Miloš Ignjatović izrazio jezadovoljstvo što je večeras otvoren treći po redu "Trg bajki" i rekao da će na tom trgu biti izvedeno više od 30 predstava.

On je pozvao mališane i roditelje da posete manifestacije koje će na "Trgu bajku" biti organizovane.

Foto: Promo

Događaju je prisustvovao i vršilac dužnosti sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA