Ivan Sočo, dobitnik nagrade za podršku malim poljoprivrednim proizvođačima

Gradske pijace, od dolaska menadžmenta krajem 2014. godine, ostvaruju sve uspešnije rezultate

  • 1

Ivanu Soči, direktoru JKP "Gradske pijace" dodeljena je nagrada za efikasno upravljanje preduzećem i podršku malim poljoprivrednim proizvođačima koje dodeljuje Udruženje novinara za poljoprivredu "Agropress".

Gradske pijace, od dolaska menadžmenta krajem 2014. godine, ostvaruju sve uspešnije rezultate. U prilog tome govore i podaci iz Devetomesečnog finansijskog izveštaja o poslovanju Preduzeća za 2017. godinu gde je prikazan profit u iznosu od 203.271.683,00 dinara, te ostvareni rezultat poslovanja za 46,34% premašuje planiran rezultat za celu tekuću godinu. Sva investiciona ulaganja u beogradske pijace finansiraju se iz sopstvenih sredstava, a obavljaju se u cilju poboljšanja uslova poslovanja i zadovoljavanja potreba poslovnih partnera i velikog broja kupaca koji ih posećuju.

Podršku malim poljoprivrednim proizvođačima koji dugi niz godina svoje proizvode plasiraju na gradskim pijacama, preduzeće pruža kroz različite marketinške aktivnosti kao što su Beogradski noćni market, Pijačne karavane, obilaske poljoprivrednih proizvođača u okviru akcije "Ja znam ko proizvodi moju hranu" i predstavljanje dugogodišnjih poljoprivrednih proizvođača "šampiona pijaca" u novinama preduzeća.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA