• 8

Beograđanin koji prodaje mobilni preko oglasa nasmejao Srbiju: Ne nudite mi u zamenu vaše žene, ni ovu moju ne mogu da slušam (FOTO)

- Kad budu izmislili kerove i mačke sa minimum jedan gigabajt ram memorije da imaju kameru, slušalice, mikrofon i da sa njih može da se okrene neki broj telefona, e onda mi se javite i dogovaramo se - napisao je on, očigledno poučen iskustvom

  • 8

Jedan duhoviti Beograđanin u svrhu prodaje telefona objavio je oglas na jednom domaćem sajtu za kupovinu i prodaju. Sadržaj njegove objave je mnoge naterao na smeh, te vam ga prenosimo u potpuunosti.

KUPIO JE GOLFA KECA ZA 500 EVRA, sredio ga i sad ga prodaje za 19.000 evra (FOTO)

- Stvari koje nudite bicikle, kompjutere, preparirane životinje i preparirane delove tela životinja, saksije, tepihe, mačke i kerove, fotoaparate, digitrone, ikone, kajle, kačkete, noževe, sablje, gasne pištolje, garderobu, srebrne lančiće i narukvice itd, soni plejstejšn i ko zna šta još, ja cenim jedan evro i koliko god vi mene ubeđivali da to meni treba i kako ću ja sa tim biti prezadovoljan mene to ne interesuje i vredi mi jedan evro. Venčanice i odela ne nosim ni to mi ne treba - piše prodavac u svom oglasu poručujući potencijalnim kupcima da nije raspoložen ni za kakvu trampu.

Foto: Tanjug / AP

On u oglasu dodaje i sledeće:

Foto: Facebook

- Naravno ne prihvatam u zamenu ni cveće visibabe, kelerabe, ljubičice, jer me to ne interesuje i ne nudite mi u zamenu ni vaše žene, jer ni ovu moju ne mogu da slušam, a kamoli tuđu i ne zanimaju me telefoni koji su pogodni za rimu... Ne uzimam ni telefone koji su kvašeni ili upadali u vodu - bilo slatku ili slanu i koji su više u vodi proveli nego njihovi vlasnici. I nemojte me ubeđivati kako ste ga tako kupili jer ja nikad do sada nisam čuo da bilo koja firma ima prodavnicu u Dunavu, Savi, Jadranskom ili Egejskom moru - napominje ovaj trgovac.

- Kerove, mačke i ostale životinje ne uzimam. Kad budu izmislili kerove i mačke sa minimum jedan gigabajt ram memorije da imaju kameru, slušalice, mikrofon i da sa njih može da se okrene neki broj telefona, e onda mi se javite i dogovaramo se. Naravno i koliko god da su rasni moraju imati papire i moraju biti očišćeni od parazita - završio je on.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima