≫ 

Bili smo na tek otvorenom besplatnom klizalištu u Stepi: Kada je naš Đorđe stao na klizaljke posle 30 godina, LED JE PUCAO (VIDEO)

Deda Mraz nam je za praznike poželeo puno lepih stvari, a opština Voždovac je mališanima već ispunila jednu od njih

  • 0

Zimske čarolije i pretpraznično raspoloženje danas je na Voždovcu počelo otvaranjem klizališta u naselju Stepa Stepanović, u Ulici generala Štefanika, saopštavaju iz opštine Voždovac.

I ove zime besplatno klizanje na Voždovcu (FOTO)

Svim mališanima, kao i onim nešto starijim Voždovčanima - ljubiteljima klizanja, opština Voždovac omogućila je besplatno klizalište ove zime. Onima koji nemaju svoju opremu, simbolično će se naplaćivati samo iznajmljivanje klizaljki, i to 100 dinara po paru.

Klizalište će biti otvoreno naredna dva meseca, a radiće svakog dana od 10 do 22 sata, i u večernjim časovima, bez obzira na vremenske uslove.

– Opština je izdvojila dva miliona dinara kako bi već drugu godinu u najmlađem voždovačkom naselju radilo klizalište, za koje se neće plaćati ulaz – rekao je predsednik opštine Aleksandar Savić i izrazio uverenje da će sledeće godine opština obezbediti dodatna sredstva, kako bi se otvorilo slično klizalište u još nekom delu Voždovca.

Opština Voždovac, prema rečima Savića, priprema ove zime za sve voždovačke mališane još muzičkih i zabavnih sadržaja, koji će se održavati u „Voždovačkom centru – Šumice”.

Na otvaranju klizališta, veliku žurku na ledu priredio je Peđolino, a kompanija „Soko Štark” obezbedila je slatke poklon paketiće, koje je malim klizačima podelio Deda Mraz.

Pogledajte prilog sa čestitkama i željama Deda Mraza i predsednika opštine, kao i kako se snašao naš Đorđe na ledu posle 30 godina:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA